Qui Mo Qui Butik Cafe

Yeme İçme Restoran Qui Mo Qui Butik Cafe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Gazeteci Erol Dernek sokak No: 15 A (Yeni Melek yanı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 53 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

“Qui mo qui” butik cafe

İnsanın kendine verdiği değerin gece ve gündüz ayrı tatlarda yaşandığı kırılma noktası…

2007 yılının gelişiyle birlikte Beyoğlu’nun sürprizli dünyasında yeni bir “butik cafe” arz-ı endam ediyor. Emine Altındal, İrem Gürdeniz ve Soley Arı’nın bir araya gelerek oluşturduğu “Qui mo qui” butik cafe, bundan böyle Beyoğlu’daki yeni stil danışmanınız olacak.

Mono Music Cafe’nin bulunduğu yerde gündüzleri servis vermek üzere açılan “Qui mo qui”, aslında İstanbul’da hiç Dünya’da da pek benzeri bulunmayan bir çeşitlilik ve renklilikle karşımıza çıkıyor. Özel siparişlerle tasarlanan şifalı kolyelerden, cam çizim sanatı örneklerine, vintage ve ikinci el giysilerden yepyeni tasarımlara kadar giysi ve aksesuar seçenekleri sunan “Qui mo qui” de ihtiyacınıza yönelik hemen her ürünün trendy örneklerini bulabileceksiniz. Üstelik mekanda gördüğünüz hemen hemen her çeşit nesneyi satın alabileceksiniz.

Rom’lu sıcak çikolata, özel kahveler, sadece Qui mo qui’ye özel kurabiyeler, viski truflu çikolatalar, pralinler, browniler ağız tadınınıza hitap ederken elinizde içkiniz, alışveriş keyfini geçmişten günümüze uzanan etnik bir atmosferde pozitif duygularla alışveriş yapmak istiyorsanız, herkesi “Qui mo qui” butik cafe’ye bekliyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT