Ranchero - Nişantaşı

Yeme İçme Restoran Ranchero - Nişantaşı

Mutfak Türü: Meksika Mutfağı

Adres: Maçka Cad. No:35-A Reasürans Çarşısı Dükkan No:53 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 85 50

Web: http://www.ranchero.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Türkçe’de “Meksika Yerlisi” anlamına gelen Ranchero; “Gerçek Meksika lezzetlerini” İstanbullularla tanıştırmak üzere, 2005 yılında Bağdat Caddesi’nde hizmete girdi. İşletmeciliğini Patricia Gonzalez Tanyeri ve eşi Rıza Tanyeri ile çocukları Fatih ve Faruk Gonzalez Tanyeri’nin birlikte yaptığı Ranchero’nun, Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesi ise geçtiğimiz Haziran ayında Nişantaşı Reasürans Çarşısı içinde açıldı.

Mutfak danışmanlığını, ailenin kendi ülkelerinde restaurant işleten akrabaları Teresa Gonzalez ve Alejandro Calderon Ramirez’in yaptığı Ranchero, Suadiye’deki merkezinde haftanın her günü 12.00 - 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

90 kişilik bu mekânda, kapalı bölümün yanı sıra Meksika esintilerini İstanbul’a taşıyan bir de yaz bahçesi bulunuyor. Ranchero’nun Nişantaşı Reasürans Çarşısı içindeki diğer şubesi ise 65 kişi kapasiteye sahip bulunuyor. Ranchero Nişantaşı, hafta içi her gün öğle 12.00’den gece 01.00’e kadar hizmet verirken, Cumartesi günleri 12.00 - 02.00, Pazarları 12.00 - 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT