Saraykapı Sac Tava

Yeme İçme Restoran Saraykapı Sac Tava

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Ambarlı Mahalesi Cumhurriyet Cad. No: 15 Avcılar Avcılar İstanbul

Telefon: 0212 676 27 27 - 0530 342 04 87

Faks: 212 676 39 09

Web: http://www.saraykapisactava.com

E Posta: bilgi@sactava.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Saraykapı Sac Tava bu yıl krize rağmen ulusal bir marka olmayı ve yeni şube yatırımları ile istihdamı arttırmayı hedefliyor.
SARAYKAPI SAC TAVA Avcılarda!..
İstanbul’da ülkemizin seçkin mutfaklarından olan Güneydoğu yemeklerini gönül rahatlığıyla yiyeceğiniz bir mekâna daha kavuştu;

Birçok büyük şirketin küçülme ve işçi çıkarma odaklı kriz yönetim politikalarına rağmen, Saraykapı Sac Tava istikrarlı büyüme ve istihdam arttırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İstihdamı da arttırarak krizde lokomotif şirketler arasında olmayı amaçlayan Saraykapı Sac Tava pazar payını genişletmek istiyor.

Saraykapı Sac Tava Müdürü İrfan Turan, 2008`in ikinci yarısından itibaren tüm dünyayı saran ekonomik krize rağmen Saraykapı Sac Tava’nın 2008 yılı hedeflerine ulaştığını ifade etti. Sektörde lider marka olma yolunda gerekli atılımları yaptıklarını dile getiren İrfan Turan, “2009 yılı hedeflerimize kapasite artırımını da dâhil ettik. Hedefimiz pazar payında ve müşteri memnuniyetinde lider olmaktır` diye konuştu.

Krize rağmen büyüyoruz
Krize rağmen yatırmalarının süreceğini vurgulayan Turan, bu yıl birçok kişiye istihdam sağlayacak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını sözlerine ekleyerek devamla şöyle dedi; “Ülkemiz yemek kültürü bakımından çok renkli ve çok çeşitli. Her bölgemizin kendine has, birbirinden güzel, birbirinden özel tadları var. Güneydoğu Anadolu yemekleri denince Sac Tava, Kebap, Lahmacun, içli köfte, çiğ köfte, gibi yemekleri saymak mümkün. İstanbul’da yaşayıp da bu seçkin yemekleri tatmak isteyenler günden güne artan Güneydoğu mutfakları restaurantlar sayesinde bu dileklerini gerçekleştirebiliyorlar. Saraykapı Sac Tava da bu yemekleri hakkını vererek yapan nezih yerlerden biri. Krize rağmen hiçbir çalışanımızı işten atmadık ve onları mağdur etmedik.”

Saraykapı Sac Tava 1993 yılında Güngören’de ilk şubesiyle hizmet vermeye başladı. İnsana verilen değer ölçüsüyle gün geçtikçe büyüyen Saray Kapı Sac Tava, kaliteyi önemsediği için iş yapma potansiyeli büyüyerek yükseldi. Artan talepler oranında Güngören İnönü ve Bakırköy İncirli Caddelerinde, Beylik düzü, Sefa köy Florya Kavşağında, ve şimdi de Avcılarda 5. şubesini açarak hizmet ağını genişletiyor.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT