Sevinç Restaurant - Çiçek Pasajı

Yeme İçme Restoran Sevinç Restaurant - Çiçek Pasajı

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: istiklal caddesi Çiçek Pasajı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 244 28 67

Faks: 212 251 36 80

Web: http://www.sevicrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Sevinç Restaurant
İşletmenin sahibi Bayram Aydındoğan ilk iş hayatına 1948 yılında Sev İç Birahanesi’nin tüm servislerinde uzun süre çalışır. 1965 yılında ilk kendi işletmesi olan Krepen, diğer ismiyle Krizantem Pasajı’nda Neşe Restaurant’ı açar. 1982 yılına kadar burayı işletir. Bu pasaj satılınca, ilk iş hayatına başladığı, Çiçek Pasajı’ndaki Sev İç Restaurant’a patron olarak döner.

Kasım 2004’de Sev-İç Restaurant aslına uygun olarak restore edilip değerli müşterilerin hizmetine sunulmuştur. 200 kişilik kapasiteli mekanda yok yok. 25’den fazla meze ve et - balık (kömür ızgarasında pişiriliyor) çeşitleri ile haftanın her günü hizmetinizde.

Ezine beyaz peynirinin ve yine Ezine bölgesinin halis zeytin yağından yapılmış mezelerin tadına doyum olmaz. Müdavimleri, daha çok yazar sanatçı ve sinema dünyası oluşturuyor. Her akşam akardeoncu İbrahim, Türk Sanat Müziği şarkıları ile çok keyifli anlar yaşatıyor. Gruplara istenirse fasıl da temin ediliyor.

04 Nisan 2003 tarihinde Hürriyet Gazetesinde yayınlanan Türkiyenin en gözde,en iyi meyhaneleri sıralamasında Sev İç Restaurant ilk onda yer almıştır. Beyoğlu Belediyesinin vermiş olduğu Beyaz Zambak Hijyen Belgesine sahip Sev İç Restaurant, adı üstünde İçkilerinizi severek yudumlayacağınız nezih bir mekan. Saat 11- 24 arası her gün açık.

Soğuk Mezeler: Patlıcan Salata, Patlıcan Soslu, Pilaki, Haydari, Çalı Fasulye, İmam Bayıldı, Yaprak dolma, Semizotu, Kereviz, Fava, Arnavut Ciğeri, Çalı fasulye, Beyaz Peynir, Topik, Börülce, Rus salatası, Enginar, Mantar salatası, Acılı ezme, Bakla, Pancar, Közde biber, Ispanak, Patates salatası.
Deniz Ürünleri: Hamsi Salamura, Lakerda, Çiroz, Ahtapot Salatası, Karides Salatası.
Ara Sıcaklar: Paçanga böreği, Sigara böreği, Fincan böreği Midye tava, Kalamar, Kokoreç, Karides güveç, Patates tava, Kroket,Yaprak ciğer, Patlıcan- Kabak tava
Ana Yemekler: Güveçte et kavurma, Güveçte Et sote, Kuzu şiş, Tavuk şiş-Pirzola, köfte, Çiğer ızgara Mevsimine göre çeşitli balıklar bulunur.
Akşam11:00 - 24:00 arası açıktır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT