Shu Bar - Lounge

Yeme İçme Restoran Shu Bar - Lounge

Adres: Yalı Sk. No: 3 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 41 96

Web: http://www.shubarlounge.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Shu, iş çıkışı gelinen, İstanbul’un en güzel manzarası eşliğinde günün stresinin atıldığı, dilerseniz bir içkiyle tek başınıza eğlenebileceðiniz, dilerseniz arkadaşlarınızla yüksek volume’lu müzik dinleyip dans edebileceðiniz çok amaçlı bir mekan olarak tasarlanmış.

Gecenin farklı zaman dilimlerinde eğlencenin keyfini çıkaracağınız SHU Bar & Lounge, şık, elit ama bir o kadar da sıcak dekorasyonu ve oturma guruplarıyla sunduğu konfor ile değişik bir gece kulübü konsepti sunuyor.

Dinamik, ışıklı ve hareketli konseptin bir diğer önemli noktası, bilardo masası, tavla, play station gibi aktivite seçenekleri... 18-45 yaş arası eğlenmeyi, müziği ve hareketi seven, trendleri takip eden bir kitleye hitap eden SHU Bar & Lounge, mekan içi aktiviteleri ile de misafirlerine keyifle geçirilecek zaman seçeneği sunuyor.

Toplam 350 m²lik alanda bar & lounge formatında yaratılan ve dekorasyonu Mimar Mustafa Toner danışmanlığı ile gerçekleştirilen SHU Bar& Lounge, İstanbul gece hayatında farklı bir alternatif olusturuyor. SHU Bar & Lounge, hafta içi ve hafta sonu 18:00-04:00 saatleri arasında 600 kişilik kapasitesi ile hizmet veriyor. Pazar günleri düzenlenecek Türkçe Geceleri ise Pazar günlerine renk katıyor.

Bu sene SHU; yazlık mekanla birlikte başlayacak olan barbekü menüsü ile kömür ateşinde, et, tavuk, balık çeşitlerinin değişik soslar ve zengin garnitürler ile servis edileceği, kız kulesinin muhteşem manzarası eşliğinde yemek davetlerinin de vazgeçilmez adresi olmaya aday.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT