Suinn

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı

Adres: City`s Alışveriş Merkezi, Teşvikiye Cad. No: 162/417 Teşvikiye Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 212 373 29 00

Web: http://www.suinn.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
UZAKDOĞU MUTFAĞI & GECE HAYATININ TEK ADRESİ SUINN!
Uzakdoğu mutfağının tek adresi SUINN, Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nin 4. katında gündüz sunduğu özel lezzetlerin yanı sıra; gece hayatı müdavimlerini dünyaca ünlü Türk DJ Tekin Cihaner’in özel partileri ile buluşturuyor.
İşletme müdürlüğünü yiyecek ve eğlence sektörünün prestijli yöneticilerinden Yüksel Akkök’ün yaptığı Japon ve Sushi Restaurant’ı Suinn, Japon kültürünün özel yemeklerini stilize ederek Türk damak tadına uygun hale getirdi. Suinn’e özel (Suinn Style) lezzetler yaratmanın yanı sıra kaliteli, özenli sunum ve hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlıyor.
Suinn, Türkiye’de Uzakdoğu mutfağı eksikliğini gidermek ve “en iyi Japon Restoranı” olma iddiasında! Aynı anda 170 kişiyi ayakta, yemek ve oturma düzeninde ise; 80 kişiyi ağırlıyor.

Japon Mutfağını Moda Yapan, ‘Trendy Restoran”
İstanbul’un en şık alışveriş ve moda merkezi City’s içerisinde açılan ve ismi moda ile bütünleşen Suinn, yarattığı lezzetler ve atmosferi sayesinde Japon mutfağını bir moda haline getirecek.
Suinn, Türkiye’nin en iyi Japon mutfağını sunmasının yanı sıra; misafirlerine özenilen ve trendy bir mekânda oldukları hissini yaşatacak.
İsmi, konumu, menüsü, ambiyansı ile bir fenomen yaratan mekan, trend ve popüler bir restoran olarak zihinlere yerleşecek. Bu algısı sayesinde franchise zincirini oluşturacağı diğer mekânlarda da cazibe merkezi olmayı sürdürmeyi hedefliyor.
Suinn, modası geçmeyecek bir restoran olarak, şehrin en iyi Japon mutfağını sunarken, yarattığı trend olma algısı ile diğer tüm benzer restoranlar arasından sıyrılarak ve Japon mutfağı denilince ilk akla gelen restoran olacak.

Suinn Mutfağı & Ekip: Mutfak danışmanlığını Japonya’nın dünyaca ünlü şefi Shunichi Horikoshi’nin yaptığı Suinn’in aşçısı, Türkiye’de Uzakdoğu mutfağının öncülüğünü yapan Executive Chief Osamu Ebina. 20 kişilik bir ekip ile müşterilerini özenle ağırlayan Suinn Restaurant’ın tüm çalışanları Prof. Dr. İsmet S. Barutcugil tarafından “Maksimum Müşteri Memnuniyetinin Sağlanması” konusunda eğitim aldı.
Uzakdoğu kültürü ile batı yaşam tarzını sentezleyerek bir çatı altında toplayan, 165 yemek çeşidinin yer aldığı Suinn mönüsünün büyük bir bölümü “Suinn Style” olmak üzere; aperatifler, salatalar, sushi çeşitleri (nigiri, maki, uramaki, sashimi, hand roll, inside out & crispy), noodle&rice, tempura, Japon ana yemekleri (Et, Tavuk, Balık, Surf & Turf) gibi tadına doyamayacağınız seçeneklerden oluşuyor.

Suinn’de Öğle Yemeği: Suinn, öğle saatleri için Uzakdoğu mutfağının seçkin ve leziz yemeklerini set menü olarak müdavimleri için hazırlandı. Sıcak ve soğuk olmak üzere 12 farklı öğle menüsünü konuklarına sunan restoranda, sıcak yiyecek mönülerinde yedi ayrı seçenek 15-25 YTL arası, beş ayrı sushi Tempura & Mix Sushi Mönü seçenekleri ise 35-48 YTL arası.

Suinn’de Gece Hayatı ve Özel Partiler: Akşam saatlerinde farklı ve özel hissedeceğiniz bir atmosferde arkadaşlarınız ile birlikte yemek yemek ve geceye aynı yerde devam ederek şık bir ortamda eğlenmek istiyorsanız Suinn; 12:00’ den 02:00’ye kadar seçkin mönüsü ve mekan ile bütünleşen House Müzik ile sizi ağırlamaya devam ediyor.

Yemekte olduğu kadar müzikte de iddialı
Dünya’nın en çok tanıdığı Türk DJ Tekin Cihaner Suinn’de!

Müzik direktörlüğünü, Hollanda, İngiltere, Amerika, Almanya, Dubai, Bahreyn ve dünyanın birçok ülkesinde Türkiye’yi DJ olarak temsil eden Tekin Cihaner’in yaptığı Suinn’de hafta sonları Deep Hause, Funky, Ambient türlerinin yer aldığı özel partiler organize ediliyor.
Suinn Vip Kart: Suinn’den çok özel indirimler, paket servislerde özel indirim, rezervasyon önceliği, Suinn etkinliklerinden haberdar olmak ve anlaşmalı olduğu mağazalardan indirimli alışveriş yapmak istiyorsanız, en kısa zamanda bir Suinn kart edinmelisiniz.
Catering Hizmeti: Düğün& Nişan organizasyonları, özel davetler, ev partileri, iş yemekleri ve kokteyl mönüleri ile 30 kişiden 300 kişiye kadar Japon aşçı ve özel eğitilmiş servis elemanları ile yanınızda.
Vale Servis: Suinn’e giderken arabamı nereye nasıl park ederim, düşüncesine kapılmayın! City’s Alışveriş Merkezi önünde bekleyen birbirinden nazik vale elemanları arabanızı sizden alıyor ve çıkışta size teslim ediyor. Ücret ise 20 YTL, Pazar günleri ise park ücretsiz.
City’s Nişantaşı’nda ilk konsept restoranını seçici ve damak tadını önemseyenler için açan Suinn, İstanbul ve ardından Türkiye’nin seçkin ve prestijli noktalarda Franchising sistemi ile yaygınlaşacak, kurumsal yapısıyla “zincir konsept restoranlar” kategorisinde yer alacak!

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT