Sultan Pub

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı

Adres: Divanyolu Caddesi No:2 Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 17 19

Faks: 0212 512 95 68

Web: http://www.sultanpub.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Sultanahmet’te bulunan Sultan Pub 1975’de kurulmuş olup bugün de konuklarına ilk kurulduğu heyecan ve titizlikle hizmet vermeye devam eden bir bar – cafe – restaurant. Sultan Pub, Ayasofya Müzesi’ne, tarihi Atmeydanı’na, Yerebatan Sarayı’na, Kapalıçarşı’ya, tarihi Cağaloğlu Hamamı’na, Topkapı Sarayı’na, Sultanahmet Camii’ne çok yakın olduğundan özellikle Sultanahmet çevresini gezen yerli ve yabancı turistlerin oldukça rağbet ettiği kaliteli bir mekan.

Güzel sıcak yaz günleri Sultan Pub’ın geniş bahçesinde 24 saat hizmet veriliyor. Sultanahmet Meydanı’nın otantik havası yeşilliklerle karışırken, zengin ve geniş menüden seçtiklerinizle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Oluşturulan orijinal konseptte geleneksel misafirperverlikle soft müzik melodileri sıcaklığında hoş bir mekan sizi bekliyor. Cafe-Pub bölümünde her türlü kahve, çay, alkollü ve alkolsüz içecekler yanında özel imalat olan pastalar, tartlar, kup çeşitleri, sandwich, pizza, salatalar ve daha nicesi bulunuyor. Hepsi birbirinden özel ve güzel.

Restaurant bölümü usta şefler tarafından özenle dünyanın dört bir yanından seçilmiş yemekleri konukların beğenisine sunuyor. Her ülkeden seçmeler alan menüde Osmanlı ve özel Türk mutfağı geniş bir yer kaplıyor. Hafif müzik ve mum ışığının gizemiyle büyülü öğlen ve akşam yemekleri için Sultan Pub’ın restaurantı daima mükemmeli sunuyor.

Sultan Pub’ın birinci katı yeniden düzenlenmiş, ufak bir müze ve sanat galerisini andırıyor. Her çeşit hediyelik eşya, fotoğraf ve resim galerisi halindeki bölümden sevdiklerinize çok geniş bir ürün yelpazesinden yapabileceğiniz seçimlerle çeşitli hediyeler alabilir veya koleksiyonunuza değerli resimler katabilirsiniz.

En üst katta "İstanbul Kanatlarınızın Altında" dedirtecek kadar muhteşem ve unutulmaz bir manzara ile teras katındaki bar ve restaurant gündüz ve gece konuklara "Sana dün bir tepeden baktım aziz İstanbul" mısralarını hatırlatıyor. Bir tarafta Ayasofya Müzesi, diğer tarafta her yerden ve her açıdan altı minaresi gözüken Sultanahmet Camii, karşınızda tarihi Türk hamamları, kubbelerin arasından Adalar’ın güzel görüntüleri, diğer taraf Taksim ve gökdelenleri. Kısacası muhteşem panoramik bir manzarayla olağanüstü keyifli saatler geçirmek için ideal bir ortam var Sultan Pub’da. Yemek olayını keyfe ve unutulmaz anlara dönüştürmek ya da mutlu anları birşeyler içerek yaşamak isteyenler; kredi kartlarının geçerli olduğu ve geniş bir otoparkın da bulunduğu Sultan Pub’ı tercih ediyorlar.

Adres: Divanyolu Caddesi No: 2 Sultanahmet
Tel: 0212 528 17 19
Faks: 0212 512 95 68

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT