Taboo Cafe - Restaurant

Yeme İçme Restoran Taboo Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Adnan Saygun Cad. S. Rüştü Sok. No.2 Ulus Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 283 89 00

Web: http://www.taboorestaurants.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
taboo, yenilenen dekorasyonu ve konsepti ile Ulus ana caddede yer alan tek “cafe | restoran | bar” olmaya devam ediyor.
2002 yılından beri dünya mutfağından lezzetli alternatifleri kendi yorumlamaları ile müşterileri ile paylaşan taboo, dekorasyonunu ve konseptini yeniledi. Günümüzün mekan bolluğu içerisinde Ulus-Ortaköy hattı üzerinde ana caddede yer alan tek “cafe | restoran | bar” olma özelliğine sahip olan taboo’nun yeni dekorasyonu Ofist tasarım / proje / uygulama tarafından gerçekleştirildi.

Tasarımda; sadelik ve sıcaklık ön planda tutuldu. Mekana yeni katılan bar bölümü, bölge sakinlerinin bugüne kadar eksilikliğini hissettiği, güzel bir müzik eşliğinde, kaliteli, rahat bir ortamda, her türlü içki ve kokteylin zevkle tadılabileceği, lokal bir alternatif oluşturuyor. Ofist mimarları, barın çekici ve sıcak dizaynını ön plana çıkarırken; özellikle akşamüzeri iş çıkış saatlerinde yoğun rağbet gören bu mekanı, rahatlığı da simgelemesi adına koltuk ve puflarla zenginleştirdiler. Ulus’un göbeğinde yer almasına rağmen kendine ait yeşillikler içindeki bahçesine doğru genişleyen bar ve yemek bölümü bahar ve yaz aylarında mekanın cazibesini daha da arttıran unsurlardan.

Müzik seçimlerinde gündüz daha soft ve jazz karışımı bir tarzı benimseyen mekan da, akşamüzeri ise lounge, chillout ve R&B seçimlerine yer veriliyor.
Valet servisi de bulunan ve Pazartesiden Perşembeye 11:00 – 24:00; Cuma ve Cumartesi 11:00 – 02:00, Pazar günü ise 10:00-22:00 saatleri arasında açık olan taboo, doğumgünü ve parti organizasyonları için de müşterlerine özel alternatifler sunabiliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT