Taç Balık Restaurant

Yeme İçme Restoran Taç Balık Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Çubuklu Mah. Piri Reis Cad. No. 10 Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 331 00 51 - 322 43 10

Faks: 0216 413 68 08

Web: http://www.tacrestaurant.com

E Posta: tac@tacrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

TAÇ RESTAURANT

Anadolu yakasının eşsiz boğaz manzarası ve 40 yıllık tarihiyle göze, beyne ve damak tadına hitap eden TAC RESTAURANT; siz değerli konuklarımızı size layık şekilde ağırlamak, işimizde ticaretten önce sizin memnuniyetinizi ön planda tutmak, bizim en önemli görevimizdir. Taç Restaurant çubuklu dalgıç okulu yanında denizin koylaştığı eşsiz bir görüntüye sahiptir.

Sizleri yazlık bahçemizde ay ışığının denizde parlamasını izlerken asırlık ıhlamur, çınar ve monoyla ağaçlarının altında günün yorgunluğunu atarken ve değişik bir ortamda yemek yemenin hazını duyarak, sizleri memnun edebilmek için deneyimli personelimizle hazır bulunmaktayız… Sizin memnuniyetiniz bizim mutluluğumuzdur. Siz değerli konuklarımızı daha iyi bir ortamda ağırlamak için her geçen gün ilerlemeyi hedeflemekteyiz. Sizin için hazırladığımız menülerimizi denediğinizde farkımızı bir kez daha görecek, beğeniyle karşılayacaksınız ve restaurantımızı dost ve yakınlarınıza tavsiye edeceğinizi idea ediyoruz. Zengin mutfağımızdan değişik tatları denemenizi tavsiye ederiz. ,Taç Restaurant, son derece lezzetli yemekleri, dört denizin balıklarıyla enfes geceler yaşatmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT