Tappa Italiana

Yeme İçme Restoran Tappa Italiana

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Meydan AVM-IKEA yanı No: 28 Ümraniye İstanbul

Telefon: 0216 499 09 62

Web: http://www.tappa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Ümraniye Meydan AVM`de açıldığından bugüne kadar İtalyan mutfağı meraklılarının müdavimi olduğu Tappa, 3.yılını bir kampanya ile kutluyor. Tappa, İtalyanca`da mola yeri anlamına geliyor ve mekan, adındaki anlama uygun bir şekilde, alışveriş merkezindeki ziyaretçilerin sinema, alısveriş, vs. trafiğinin arasında keyifli bir mola vermelerine olanak sağlıyor.

Geleneksel İtalyan lezzetlerini modern bir atmosferde uygun fiyatlarla sunmak icin yola çıkan Tappa, bu süre zarfında hatırı sayılır bir müdavim kitlesi yaratmayı başarmış durumda. Tappa, misafirlerinin hem iş yemeği, hem de kalabalık aile ve arkadaş yemekleri için tercih ettikleri bir lezzet durağı.

Rahat bir atmosferde, samimi ve güleryüzlü hizmet anlayışını benimseyen Tappa, modern dekorasyonu ile de dikkat çekiyor. Masalarının üstündeki Roma,Venedik ve Floransa gibi çeşitli İtalyan şehirlerinin haritaları daha önceki İtalya tatillerinin anılarını tazelemeye yardımcı olurken, yeni seyahat planları da yapmaya yarıyor.

Mekanın öne çıkan lezzetleri brokoli çorbası, penne siciliana, lazanya, panelenmis keci peynirli bebek ıspanak salatası, deniz mahsullu risotto, porcini mantarlı bonfile, hardal soslu tavuk. Tatlılarda ise özel olarak İtalya`dan ithal edilen tiramisu, profiterol ve ev yapımı cheesecake`ler çok lezzetli. İçecek menüsünde ise naneli limonata mutlaka denemeniz gereken bir seçenek.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT