The Hunger

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Galleria AVM Atakoy 1.Kısım Rauf Orbay Cad. No:6/10/B Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 560 10 17

Faks: 0212 560 10 53

Web: http://www.thehunger.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

24 Aralık 2010 tarihinde Gayrettepe’deki ilk şubesinin kapılarını konuklarına açan The Hunger, dünya mutfağının yükselen trendi steak house’ların Türkiye’deki son gözdesidir. The Hunger, özenle hazırlanmış menüsünde, et çeşitlerinin yanı sıra, dünya ve Türk mutfaklarından farklı lezzetleri bir araya toplamıştır.

Dört ortağın hayata geçirdiği The Hunger’ın kurucuları arasında Quick China’nın ortaklarından Engin Aras, İç Mimar Alphan Bayındır, İnanç Başeğmez ve Kıvanç Başeğmez bulunmaktadır. The Hunger’ın 2011 yılı hedefleri arasında şube sayısını dörde çıkarmak ve merkezi lokasyonlarda, daha çok ziyaretçiye ulaşarak lezzetlerini herkesle paylaşmak bulunmaktadır.

Dekorasyonunu, ortaklardan Alphan Bayındır’ın yaptığı mekan, damak zevkiyle konforu bir arada sunmaktadır. Minimalist şıklığı yansıtan, sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu dekorasyon, mekanda, markanın kimliği ile birebir örtüşen dinamik bir hava yaratmaktadır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme anlayışı ve özgün menüsü ile “Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici olamaz.” diyen The Hunger, şimdiden müşterilerinin “vazgeçilmezi” ve “takip edileni” olmuştur.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT