The Kebap and Steak

Yeme İçme Restoran The Kebap and Steak

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: İnönü Caddesi 22/1 Deniz Apt. Gümüşsuyu - Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 67 60 – 0212 293 67 32

Web: http://www.thekebapistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kebapta ilklerin ve yeniliklerin adresi the kebap and steak, alışılagelmiş kebap kültürü, modern koşullarda The Kebap And Steak tarafından yeniden şekillendi.

Gümüşsuyu’nun yeni ve alanında ki tek adresi olan The Kebap & Steak’de, birbirinden farklı ve daha önce hiç denemediğiniz kebap çeşitleri, özenle seçilmiş soslarla servis edilen steakler, birbirinden lezzetli aperatifler, zengin şarap kavı ve İstanbul’un büyüleyici sembollerinden biri olan Kız Kulesi’nin harika manzarası eşliğinde heyecanla sizleri bekliyor.

Modern dekorasyonuyla dikkat çeken The Kebap & Steak misafirlerini girişindeki kız kulesi tasarımın da taş fırınıyla karşılıyor. Şef Rıdvan Aksoy tarafından hazırlanan menüsünde Güneydoğu Anadolu mutfağını ve kendine has iddialı örneklerini lezzet severleriyle buluşturuyor.

Özel olarak marine edilmiş soslarla hazırlanan kebap menümüzdeki gerek sunum gerekse lezzetleri ile farklı, Karidesli Kebap, Fenerbalığı Kebabı da denenmesi gereken tatlar arasında.

The Kebap & Steak’in menüsündeki özel lezzetlerden bir diğeri de malzemelerinin Antakya’dan özel olarak getirildiği Künefe, Kabak Tatlısı ve Kastaneli Sufle.

Ayrıca; dilerseniz mekanın kış bahçesi şeklinde tasarlanmış boğaz manzaralı terasında, kavımızda bulunan şaraplarımızı yada yemeğinizin sonunda ikram edeceğimiz limoncellonuzunla birlikte keyfini çıkarabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT