Tike

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Koçman Caddesi Ziyal Plaza No: 38 C Blok Güneşli Bagcılar İstanbul

Telefon: 0212 630 59 30

Faks: 0212 630 23 20

Web: http://www.tike.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

"Geleneksel aile içi sofra ve mutfak kültürümüzü, evimizdeki gibi eksiksiz olarak restaurantlarımızda sunmak..." İşte Tike Restaurant’larının temel ilkesi... Güney`in lezzet geleneğini, seçkin bir hizmet anlayışıyla İstanbul’da yaşatan Tike, 1998 yılında Adanalıdört kuzen tarafından kuruldu.

Adana’nın yemek kültürünü bütün orijinalliğiyle evrensel ölçütlerde sunmayı hedef olarak belirleyen dört kuzen, bu amaçla ilk Tike`yi açtı. Bunu diğer şubeler takip etti. İlk günkü dinamizm ve heyecanlarını yitirmeden, çalışmalarını bugün de tüm restaurantlarında aynı titizlikle sürdürmekteler.

Kısa sürede İstanbul gurmelerinin gözdesi olan Tike, müşterilerini `misafir` gibi ağırlayarak, Güney insanının sıcaklığını İstanbullular’a ve yabancılara yansıtıyor. Yerel lezzetleri en iyi şekilde sunabilmek amacıyla yöresinin usta aşçılarıyla çalışan Tike, geniş bir kadroyla konuklarına servis veriyor.

Tike Restaurant’larda pastırmalı humus, mütebbel (közlenmiş patlıcan ve tereyağıyla yapılan bir meze), içli köfte, çiğ köfte, közde soğan-sarımsak, lahmacun, pide çeşitleri, et-piliç tava, Gavurdağı ve diğer salatalar, ızgaralar, kebap çeşitleri, künefe, irmik helvası ve diğer tatlılar, alkollü ve alkolsüz içecekler, şaraplar, gruplara menüler ve catering hizmetleri var. Yakında online sipariş servisi hizmette.

Tike Güneşli açıldığı ilk günden itibaren, Güneşli’deki iş merkezlerinden ve çevreden büyük ilgi görüyor. Çalışanlardan yöneticilere kadar pek çok kişi, yoğun iş temposunun arasında, öğle tatillerinde Tike Güneşli`nin salon ve terasında ‘kebabın keyfini’ çıkarıyorlar. Öğle servisleri, Tike Güneşli`de oldukça hızlı bir tempoda geçiyor.

Akşamları ise günün yorgunluğunu atabileceğiniz keyifli bir ortam bulabilirsiniz. Atatürk Havaalanı’na yakınlığı nedeniyle, geliş ve gidiş sırasındaki bekleme saatlerinizi de Tike’de değerlendirebilirsiniz. Modern bir ambians ve dekorasyona sahip olan Tike Güneşli`de, iş toplantıları da yapılabiliyor.

Tike Güneşli`nin ayrıcalıklı `paket servisi` ile Tike lezzetini kendi mekanınızda da yaşayabilirsiniz. Haftanın yedi günü, 12.00 ve 23.30 saatleri arasında servis veren Tike Güneşli’de rezervasyon faydalı olur.

Adres: Koçman Caddesi Ziyal Plaza No:38 C Blok Güneşli
Telefon: 0212 630 59 30 (pbx)
Paket Servis: 0212 630 59 30 (pbx)
Faks: 0212 630 23 20
E-Posta: tikegunesli@tike.com.tr

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT