Vapiano

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar

Adres: Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. 61/A Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 240 7219

Faks: 0212 240 76 51

Web: http://www.vapiano.de

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Türkiye’deki ilk şubesi Suadiye’de açılan Vapiano, tüm dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de gerçek İtalyan usulü yemekleri özleyenlerin buluşma noktaları arasındaki yerini aldı. Almanya merkezli olan Vapiano, tüm dünyada sistem gastronomisi alanına getirdiği anlayış ile yepyeni bir çağın başlangıcı oldu.

Vapiano’nun fark yaratan hizmet kalitesi, menüsü, dekorasyonu, fiyat politikası ve personeli onu alanında trendleri belirleyen bir marka konumuna yükseltti. Yaklaşık 5 yıl önce Almanya merkezli olarak kurulan Vapiano’nun dünya çapında 30 şubesi bulunuyor. Almanya başta olmak üzere; Avusturya, Belçika, Hollanda, Amerika, İsveç, İsviçre, Türkiye ve Macaristan’da şubeler açarak hızla büyüyen Vapiano, dünyanın en hızlı büyüyen İtalyan mutfağı olarak dikkat çekiyor.

VAPIANO FELSEFESİ
Vapiano kelime anlamıyla, İtalyan’ca »Chi va piano,va sano e va lontano...« dan geliyor. Türkçe anlamıyla ‘Hayatı hafife al, uzun yaşa’demek olan bu cümle Vapiano’nun hizmet felsefesini oluşturuyor. Vapiano; hayatını kolaylaştıran şeylerden zevk alan, rahat, sağlıklı ve uzun yaşamı tercih edenlerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

VAPIANO KONSEPTİ
Dünyada’ki tüm Vapiano’ların tasarımını gerçekleştiren ünlü İtalyan tasarımcı Matteo Thun’a göre; tasarım bir restoranın ambiyansını tamamlayan en önemli unsurdur.

Matteo Thun, mekanın dekorasyonunda misafirlerin konforunu düşünerek, büyük servis tabaklarıyla rahat edebilecekleri masalar ve rahat koltuklar kullanmayı tercih ediyor.

Doğal taşlar, mermer ve ahşap ile kombine edilen mekanda, fanuslar içinde yer alan biberiye, fesleğen ve naneler Vapiano’nun doğallık üstüne kurulan konseptini bütünlüyor. Matteo Thun’un tasarımda tercih ettiği zeytin ağaçları Akdeniz’in sıcak ve samimi havasını mekana taşıyor. Ahşap yüksek sandalyeler ve kırmızı deri koltuklarla minimalist çizgiler taşıyan mekanda herkesin kendini rahat hissedebileceği özel bir köşe bulması mümkün.

Kış aylarında 160, yaz aylarında bahçesiyle birlikte 330 kişiye hizmet verecek olan Vapiano,Bağdat caddesi’nin klasiklerinden biri olmaya aday.Geniş bir bahçesi bulunan Vapiano, yaz keyfi yapabileceğiniz ender mekanlardan.

VAPIANO MENÜSÜ
Tüm makarnalar, soslar, pizzalar ve salatalar müşterilerin gözü önünde ve taze olarak hazırlanıyor. Vapiano’nun açık mutfağı, siparişlerin her aşamada nasıl yapıldığını izleme ve damak tadına uygun eklemeler yapma imkanı sunuyor.

Menüde 11 farklı makarna ve 20 farklı sos bulunuyor, açık mutfak anlayışı ile hizmet verilen mekanda müşteriler kendi damak zevklerine uygun olan ve masalarda bulunan, biberiye, fesleğen ve nane`ile tatlandırabilirler. Siparişin, makarnanın taze olarak mekanda yapılması dahil hazırlanma süresi sadece 3 dakika.

Vapiano, özel reçetelerle taş fırınlarda pişirilen pizzalar ve misafirlerle bildikleri tatların dışında yepyeni bir lezzet sunuyor. Vapiano, sunduğu spesialler ile Türkiye’de ve Avrupa’da pizza konusunda trendsetter olarak kabul edilen ve takip edilen bir marka konumunda.

Gününü hafif ve taze zebselerle geçirmek isteyenleri Vapiano’nun Salata barına davet ediyoruz. Salata’da ve Başlangıç’da 4 farklı lezzet sizleri bekliyor. Salata ve başlangıçlar Vapiano’ya özel soslar ve baharatlarla müşterilere sunuluyor.

Vapiano’nun, farklı lezzetler düşünülerek dikkatle hazırlanmış içecek menüsü yemek öncesi ve sonrası alınabilecek zengin alternatifleriyle dikkat çekiyor. Şarap sevenler için Vapiano bulunmaz bir fırsat!. Menüde bulunan tüm şaraplardan kadeh olarak alma şansınız var! Hizmet kalitesini doğallık üzerine kuran Vapiano’da plastik ve metal ambalajlı içicekler yer almıyor. Tüm içecekler şişede ve sağlıklı ambalajlarda müşterilere sunuluyor.


Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT