Ya Da Sushi

Mutfak Türü: Japon Mutfağı

Adres: İstinye Mah. Koru Cd. No: 5 – 6 İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: (0212) 323 57 03 - 07

Web: http://www.yadasushi.com

E Posta: info@yadasushi.com

Paylaş:

Yorumlar:

Tuğba Taylan Ekim 12, 2013

Özel sushi menüsünün yanı sıra özel sake çeşitleri ve sake kokteylleri ile yeni sezona damgasını vuracak olan YaDa'da; Uzak Doğu mutfağının özel tatlarının yanı sıra sadece sebzeden veya pişmiş balıktan yapılan sushi seçenekleri de bulunuyor. Menüde Uzak Doğu mutfağına dair ne ararsanız bulmanız mümkün. Ana unsurları olan az pişmiş sebzeler ve Noodle ile acılı, ekşili ve tatlı sosların eşlik ettiği deniz, tavuk ve kırmızı et ürünlerinin yanı sıra, yine Uzak Doğu mutfağına özgün tatlarından oluşan çorba, pilav, salata ve tatlılar ile damak zevkinizi taçlandırabilirsiniz. Sushi'nin klasiği Maki ve Hand Roll'un yanında özel hazırlanmış 'vejeteryan sushi’ ve ‘pişmiş balıktan yapılmış sushi’ seçeneklerini de denemenizde fayda var. Çocuklar için hazırlanmış menülerin de bulunduğu YaDa Sushi'nin Japon yemekleri ve Sushi için hazırlanmış özel paketleri de ekonomik bir seçenek oluşturuyor.

Öğle ve akşam yemekleri için damak tadınıza uygun, sağlıklı ve leziz Uzak Doğu tatlarını sunan YaDa Sushi'de, saat 12:00 ile 23:00 saatleri arasında paket servisi hizmeti de sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT