Yamas Meyhanesi

Yeme İçme Restoran Yamas Meyhanesi

Mutfak Türü: Meyhane, Restaurant

Adres: İmam Adnan Sokak No: 16 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 87 69

Web: http://www.yamasmeyhanesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beyoğlu’nun renkli gece hayatına bir mekan daha eklendi: Yamas Meyhanesi

İmam Adnan Sokak’ta Aralık ayının ilk haftasında hizmet vermeye başlayan Yamas Meyhanesi, özenle hazırlanmış menüsü, şık ve nezih ortamı ile meyhane keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için görülmeye değer bir mekan. Meyhane katı, 75-80 kişiye hizmet verebilecek kapasitede. Ayrıca sadece fasıl dinlemek isterken içkisini yudumlamak isteyenler için de barı mevcut.

Yamas Meyhanesi, gündüz saatlerinde Beyoğlu’nda çalışanlar için restorant hizmeti de veriyor. Makarna, salata seçeneklerinin bulunduğu menüde ayrıca 4 çeşit yemekten oluşan “günün menüsü” de sunuluyor.

Yamas Meyhanesi’nin alt katı ise eski sarnıç mimarisi korunarak, Helenistik mozaik figürlerle dekore edilmiş. 35-40 kişiyi ağırlayabilecek kapasitedeki alt kat, özel grup yemekleri için de hizmete sunulabiliyor.

Meyhane, 12 çeşit soğuk meze, 2 çeşit arasıcak, et ve tavuk seçenekli ana yemeği ile menüsünü sunuyor. Sınırsız yerli içkinin de dahil olduğu fix menü arzu eden müşteriler için balık ana yemek seçenekli de olabiliyor. Grup rezervasyonlarında indirim uygulaması var. Ayrıca limitli içki seçeneği de sunuluyor.

Mekanın güzel masalarından birisinde keyifle geceyi geçirebilmek için özellikle hafta sonu rezervasyon alınarak gelinmesi tavsiye ediliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT