Zen Chinese Restaurant

Yeme İçme Restoran Zen Chinese Restaurant

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı

Adres: İhsan Aksoy Sok. No:6 Çamlık Etiler Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
ETİLER’DE YENİ BİR ÇİN’Lİ!

Çin yemeği severlere müjde! Etiler Çamlık’ta doğudan gelen yepyeni bir rüzgar esiyor. Lezzetli Çin yemeklerini, sıcak servisi ve şık ortamıyla birleştiren Zen Çin Restoranı artık hizmetinizde.

Lezzetini kaybetmeden hazırlanan sebzeler, özel baharat ve soslar, harika tavuk ve et yemekleri, buharda hazırlanmış balık, deniz mahsulleri ve tabii ki çıtır çıtır kızarmış pekin ördeği Zen’de tadabileceğiniz lezzetlerden sadece birkaçı.

Herkesin damak tadına uygun lezzetli yemeklerin dışında Zen’in mönüsü son derece sağlıklı seçimlerden oluşuyor. Tadını koruyarak hazırlanmış az yağlı, sebze ağırlıklı yemekler alternatif sağlıklı beslenmeye dikkat eden ve diet menüler arayanlara mükemmel seçim olanakları sunuyor. Ayrıca mekanın en büyük özelliği yemeklerin Türk damak tadına uygun olarak hazırlanması.
Zen’in zengin ve lezzetli menüsü dışında geniş bir şarap menüsü de var. Mekanda Fransız, İtalyan, Alman, Şili ve yerli şarapları bulmak mümkün.

Uzakdoğu esintisini en iyi şekilde ve özenle hazırlanan yemeklerle sunan Zen Çin restoranının Hong Kong’lu aşçısı ve neredeyse aşçı kadar Çin mutfağını iyi tanıyan kaliteli ve sıcak salon ekibi sizleri Zen’e bekliyor.
Zen Çin restoranında ister geleneksel yuvarlak Çin masalarında ister modern Newyork lounge tipi uzun koltuklarda keyifle yemeklerinizi yiyebilirsiniz. İçeride kullanılan kırmızı tonları, bambular ve diğer ufak dekor ayrıntıları yemek yerken size kendinizi Uzakdoğu’da hissettirmek için düşünülmüş ince detaylardan. Ayrıca mekanın belli köşelerine konulan ince ekran TV’lerde kimi zaman güzel bir kung-fu filmine rast gelebilir, özel ve milli maçları oradan da takip edebilirsiniz.

Zen, Etiler’in en işlek caddesinin hemen paralelindeki Çamlık’ta yer alıyor. Mekanın müşterileri için otoparkı da mevcut.

LEZZET KAPIDA
Arzu edenler paket servis hizmetinden yararlanarak aynı lezzeti evlerinde de tadabilirler.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT