Kabak Pane

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 5 kabak
3 yumurta
2 çorba kaşığı un
1 bardak çiçekyağ
Tuz, karabiber, kırmızı biber

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kabakların üstünü kazıyıp soyun ve uzunlamasına ince ince dilimleyin. 3 yumurtaya, 2 tatlı kaşığı kırmızı biber,1 çay kaşığı tuz, karabiber ve 2 kaşık unu ekleyip, karıştırarak boza kıvamına getirin. Dilimlemiş olduğunuz kabakları, önce una sonra da yaptığınız bulamaca batırıp, bir tavada kızartmış olduğunuz bir bardak çiçekyağında iki yüzü pembeleşinceye kadar kızartın. Kızarmış kabakları tet tek çıkarıp yağlarını damlattıktan sonra içine kağıt yayılmış bir tepsiye koyun. Kabakları sarmısaklı yoğurt ile servis yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT