Çardak Kebabı

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1 çorba kaşığı tereyağ
1/2 kg. dana kuşbaşı
1 diş sarmısak
250 gr. yoğurt
kırmızı biber
2 adet yufka

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, yumuşak kıvama gelinceye kadar düdüklü tencerede pişirin. Suyu çekilince ezip püre kıvamına getirin. İçine kavrulmuş dolmalık fıstık ilave edin. Yufkaları üçgen biçimde kesin, hazırladığınız et ile sigara böreği şeklinde sarın. Teflon tavada kızartın, servis tabağına alıp, üstünee sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış biberli tereyağı döküp servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT