Ciğerli Kağıt Kebabı

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 90 Dakika

Malzemeler: 1/2 kg. koyun kuşbaşı
1 adet kuzu ciğeri
2 adet kuzu böbreği
7 - 8 adet taze soğan
1/2 demet dereeotu
1/2 demet maydanoz
1 kahve fincanı sıvı yağ
Tuz, karabiber, kekik
1 adet yağlı kağıt veya alüminyum folyo

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Kuşbaşı doğramış eti, ciğeri ve böbreği tuz, karabiber ve kekik ilave ederek karıştırdıktan sonra yağlı kağıt üzerine koyun. İnce kesilmiş taze soğan ve kıyılmış maydanoz ve dereotunu karışımın üzerine serpiştirin. Sıvı yağı ilave edin. Yağlı kağıdı düzgün bir şekilde kapatın. Üzerini hafifçe ıslatıp bir tepsiye koyun. Orta ısılı fırında 1 - 1,5 saat pişirin. Sıcak olarak kağıdın içinde servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT