Çökertme Kebabı

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 500 gr dana bonfile
5 adet patates
50 gr tereyağı
150 gr yoğurt
1 demet roka
4 diş sarmısak
sıvıyağ
karabiber, kimyon, kırmızı pul biber, nane, tuz
kızartmak için sıvıyağ

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Patatesleri soyup rendeleyin ve bol suda nişastaları gidene kadar yıkayın. Suyunu süzün. Bir tavada bol sıvıyağ kızdırın ve patatesleri içinde kızartın. Kağıt havlu üzerine çıkartıp yağını süzün. Bonfileyi ince uzun kesin. Yağsız teflon tavada kavurun. Ateşten alın ve zaman geçirmeden tereyağını etlere katıp karıştırın. Karabiber, kırmızı pul biber, kimyon ve nane ile tatlandırın. Sarmısağı soyup havanda ezin. Yoğurda ekleyin. Kızarmış patatesleri servis tabağına alın.Üzerine eti koyup, yoğurt gezdirin. Roka ile servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT