10. Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı 26-28 Nisan Tarihlerinde Gerçekleştirilecek

Etkinlik Panel 10. Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı 26-28 Nisan Tarihlerinde Gerçekleştirilecek

Tarihler: 26 Nisan 2010 Pazartesi ~ 28 Nisan 2010 Çarşamba

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Yerleşkesi

Adres: Boğaziçi Üniversitesi 34342 Bebek, İstanbul Bebek İstanbul

Telefon: 0212 359 54 00

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 26, 2010 ~ Nis 28, 2010

10. Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı (International Educational Technology Conference-IETC), 26–27–28 Nisan 2010 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Türkçe Online Eğitim Teknolojileri Dergisi’nin, (The Turkish Online Journal of Educational Technology-TOJET) Boğaziçi Üniversitesi’yle ortaklaşa gerçekleştirdiği konferansta, nitelikli eğitim vermede çözüm yolları, teorik bilgiler ve uygulamalar, müfredatlar, eğitim sorunları, teknoloji ve eğitim ilişkisi, internet ve eğitim gibi birçok konuda eğitim üzerine yapılan araştırmalar, projeler, çalışmalar sunuluyor.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen birçok akademisyen, öğretmen ve eğitimcinin katıldığı konferans kültürlerarası eğitimin uygulanış biçimlerini görmek açıcından da son derece önem taşıyor. Bu bağlamda 2001 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirilen IETC, mesleki bilgi faaliyetlerinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına, bu yöndeki araştırmaların teşvik edilmesine de olanak sağlıyor. Konferansta sunulan bildiriler dijital ortamda da bilim dünyası ile paylaşılıyor.

Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu