11’inci Gratis Resim Yarışması

Etkinlik Online Gösterim 11’inci Gratis Resim Yarışması

Tarihler: 16 Nisan 2020 Perşembe ~ 15 Mayıs 2020 Cuma

Yer: www.gratisresimyarismasi.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 16, 2020 ~ May 15, 2020

Gratis’in 11 yıldır geleneksel hale gelen ‘Çocuklar Arası Resim Yarışması’ ADEL sponsorluğunda Türkiye’nin dört bir yanından 7 - 10 yaş arasındaki küçük ressamların katılımı ile bu yıl ilk kez online olarak düzenlenecek. Coronavirüs salgını için alınan tedbirler doğrultusunda sokağa çıkamayan minikler bu yıl 20 Nisan 2020 tarihi itibari ile resimlerini www.gratisresimyarismasi.com web sitesi üzerinden yükleyerek yarışmaya katılım sağlayabilecek. Evde kal, güvende kal sloganından yola çıkılarak “Sağlıklı Yaşam” teması ile düzenlenen resim yarışmasına katılım için son tarih 30 Nisan 2020 olarak belirlendi. Yarışmanın kazananları ise 15 Mayıs 2020 tarihinde açıklanacak.

Gratis’in Türkiye çapında 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen ‘Çocuklar Arası Resim Yarışması’, Coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında uygulanan tedbirler doğrultusunda bu yıl ilk kez www.gratisresimyarismasi.com web sitesi üzerinden online olarak düzenlenecek. ADEL’in sponsor olduğu resim yarışmasına Türkiye’nin her yerinden 7 – 10 yaş aralığındaki tüm çocuklar katılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen küçük ressamların “Sağlıklı Yaşam” temalı resimlerinin fotoğrafını çekerek velilerinin yardımı ile www.gratisresimyarismasi.com web sitesine yüklemesi yeterli olacak.

Resim yarışmasına son katılım tarihi olarak belirlenen 30 Nisan 2020 tarihine kadar yaptıkları resimleri web sitesine yükleyen çocukların eserleri, jüri tarafından değerlendirilecek. Dereceye girenlerin ödüllendirileceği resim yarışmasında kazananlar, 15 Mayıs 2020 tarihinde www.gratisresimyarismasi.com’da ve Gratis’in sosyal medya hesaplarında yayınlanacak.

23Nisan2020

Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu