23 Nisan'da Evinizin Minik Sahiplerini Mutlu Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi 23 Nisan'da Evinizin Minik Sahiplerini Mutlu Edin

Tarihler: 21 Nisan 2017 Cuma ~ 23 Nisan 2017 Pazar

Firma: English Home

Web: https://www.englishhome.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 21, 2017 ~ Nis 23, 2017

English Home’un 23 Nisan “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” için hazırladığı özel desenleriyle “Miniklerin Renkli Dünyası” teması tüm mağazalarında.

Çocukların eğlenirken hayal gücünü geliştirecek özgün desenlerle tasarlanmış sağlıklı ve birbirinden eğlenceli tema ürünlerini keşfedin. Bebe pançolarından nakışlı penye su geçirmez bebe alt açma bezlerine, pamuklu atletlerden bebe bodylerine yumuşacık ve özel tasarımlı ürünler “Miniklerin Renkli Dünyası” temasında.

Gökyüzünün eğlenceli dünyasına merhaba deyin

Temada yer alan bulut temalı; ahşap raflar, askılıklar, yumuşacık yastıklar, bebe battaniyeleri ve kokulu sabunlar ile gökyüzünün eğlenceli dünyasına merhaba deyin.

Özel sloganlarla tasarlanmış banyo setleri ve diş fırçalıkları ile çocuklarınızın banyo zamanınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Tahterevalli ve eğitici bloklar ise çocuklarınızla tatil zamanında keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak.

 

Sınırlı sayıda üretilen tema ürünlerine ulaşmak için; 310’ü aşkın mağazasından size en yakın olanını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz English Home online mağazasına ulaşabilir, English Home'nin mobil uygulamasını indirerek kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu