23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri Sahiplerini Buldu !

23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri Sahiplerini Buldu !

Sinema Sinema Haberleri 23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri Sahiplerini Buldu !

Türkiye’de tiyatro-sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri”nin 23. sü gerçekleşti.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 8, 2018

Bu yıl Anadolu Efes, HDI Sigorta ve Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla, MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşen geceye tiyatro ve sinema dünyasının başarılı, ünlü ve duayen isimleri katıldı… Yekta Kopan’ın sunuculuğunu yaptığı ödül gecesine ilgi büyük oldu.

KEREM ALIŞIK, “Bu gecelerde aynı duyguları, aynı halleri meslektaşlarımız ve sanatseverlerle paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz. Çolpan İlhan ve Sadri Alışık, sanata değer katan büyük değerlerimiz. Birisi bütün hayatını, eşine, işine, mesleğine ailesine adamış, bir örümcek ağı gibi ince, naif ama asla kopmayan, tek başına kadınlar grubu gibi kalabalık, sahici, anlamlı, farklı, diğeri, aklımıza uğramadan yüreğimize ulaşmış, hep gözüyle kalbiyle konuşmuş ve kaç lisan bilirsek bilelim tercüme edilmesi mümkün olmamış. İkisi de güzel sanatlar mezunu, güzel sanatların içinde ama en güzeli, güzel yaşama sanatını başarmış ve bize göstermiş iki kişilik. Tüm kaybettiğimiz değerlerimize ve onlara bize kattıkları ve bıraktıkları için teşekkür ediyoruz. Bu geceler bizim onlara değil, onların bize armağanı. Aday olan ve ödül alan meslektaşlarımı kutluyorum” dedi…

23. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri törenin de her yıl olduğu gibi bu yıl da bir oyuncu şarkı söyleyerek geceye renk kattı. Bu yılın sürprizi ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin söylediği “kördüğüm” adlı şarkı oldu. Ünlü oyuncuya piyanosu ile İklim Tamkan eşlik etti…

Demet Evgar, “Setin ilk haftasından itibaren kendimi Ertem Eğilmez filmlerinin içinde gibi hissettim. BKM’ye, adı güzel, aklı güzel Gülse Birsel’e, oynamaya doyamadığım Engin Günaydın’a ve ailemin neşeli kadınlarına teşekkür ederim. Bugün annemin doğumgünü, ödülümü bugün ona armağan edeceğim” dedi.

Engin Günaydın, “Türkiye’de komedi yapmak çok zor bir iş… Bu nedenle ödülü senarist, yönetmen, yapımcı, aktör ve aktrist tüm meslektaşlarıma armağan etmek istiyorum” dedi.

Mert Fırat, “Üzerimizde emeği geçen herkes adına bu ödülü almak istiyorum. Ayrıca buradan sanatı destekleyen kişi ve kurumlara, gençleri desteklemeleri çağrısında bulunuyorum” dedi.

Özge Özder, “Bu ödül sahnede var olan ve var olacak tüm kadınlara gitsin” dedi…

Nevra Serezli, “Bu gece burada konuşan tüm dostların sözlerine katılıyorum. Çolpan İlhan benim için çok değerliydi. Çok dostluğum oldu onunla. Aynı oyunda olamadık ama yıllar sonra onun adını taşıyan bu ödülü alıyorum. Çok mutluyum” dedi.

Ahmet Mümtaz Taylan, “Oyuncular, senarist ve yönetmenler gibi bir parça hikaye anlatıcılarıdır. “Daha” filmi biraz zor bir filmdi. Salon zor buldu. Ancak ona rağmen dünyanın bir çok yerinde ödül aldı. Jürinin dikkatini çektiğimiz için mutluyuz. Teşekkür ediyorum” dedi.

Başak Köklükaya, “Bu sene benim için güzeldi. Bu ödülle birlikte Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ı sevgiyle anıyorum. Bu ödülü aday olan tüm kadın meslektaşlarımla paylaşmak istiyorum” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT