Bosch Sensixx B35L Buhar İstasyonlu Ütü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch Sensixx B35L Buhar İstasyonlu Ütü

Tarihler: 13 Temmuz 2012 Cuma ~ 13 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Bosh

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Tem 13, 2012 ~ Eyl 13, 2012

Yeni Bosch Sensixx B35L buhar istasyonlu ütü, mükemmel ütüleme performansı ve Bosch’un eşsiz tasarım kalitesini birleştirmesi ile öne çıkıyor. 2400 Watt gücü ve dakikada 130 gram buhar çıkışı ile evde kuru temizlemeci kalitesinde ütüleme sonuçları sunarken, kendine özgü beyaz ve mor menekşe tasarımı ile göz kamaştırıyor. ECO konumunda yüzde 25’e varan enerji ve yüzde 40’a varan su tasarrufu sağlayan Bosch Sensixx B35L, hem tasarıma hem performansa hem de doğaya önem verenler için en ideal seçenek oluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, özel tasarımı ile görenleri adeta büyüleyen ve performansı ile de vazgeçilmez hale gelen yeni Bosch Sensixx B35L TDS3540 buhar istasyonlu ütü modelini tüketicilerle buluşturuyor. Mükemmel performansı zarif tasarım stili ile birleştiren Bosch Sensixx B35L, 2400 Watt ve dakikada 130 gr buhar çıkışı ile çok güçlü bir ütü. En zorlu kırışıklıkları bile bu sayede kolayca açarak, evde kuru temizlemeci kalitesinde ütüleme sonuçları elde edilmesini sağlıyor. Beyaz rengin üzerine koyu menekşe özel çiçek desenli tasarımı ile oldukça şık ve estetik bir görünüme sahip olan Bosch Sensixx B35L, küçük ev aletlerinde sıra dışı tasarım ürünleri talep eden tüketiciler için biçilmiş kaftan oluyor.

Mükemmel performansın diğer adı: Bosch Sensixx B35L buhar istasyonlu ütü
Ortalama bir ailenin ütü sıkılığına bakıldığında, 2400 Watt ve üzeri bir ütü tercih edilmesi uygun oluyor. Eğer ütü ihtiyacı, yoğunlukla, kalın perde, kot kumaşı, hatta mont gibi daha kalın ve buruşmaya eğilimli kumaşlar için ise mutlaka buhar istasyonlu ütüler tercih edilmesi gerekiyor. 2400 Watt güce ve dakikada 130 gr buhar çıkışına sahip olan Bosch Sensixx B35L TDS3540 buhar istasyonlu ütü, beş bar buhar basıncı sayesinde ütüyü hiç olmadığı kadar çabuk hale getiriyor. Çıkartılabilen 1,4 litrelik buhar tankına sürekli su ilave edilebildiğinden uzun süre kesintisiz ütü yapılabiliyor. Dikey buhar fonksiyonu ile askıdaki gömlek ya da elbiselerin kırışıklıklarının açılması, çok kolay ve pratik bir şekilde sağlanıyor. Bosch TDS3540, sahip olduğu eşsiz özellikler ile sunduğu yüksek ütüleme performansı sayesinde en zor ev işlerinden biri olan ütü işinde tüketicilerin sağ kolu oluyor.

Tasarımı ile eşsiz, ECO tuşu ile doğa ve bütçe dostu
Saflığın simgesi beyaz rengin üzerine eşsiz mor menekşe çiçek desenleri ile Bosch’un tasarım serisi ürünleri arasında yer alan Bosch Sensixx B35L TDS3540 buhar istasyonlu ütü, sahip olduğu ayrı bir ECO tuşu ile enerji tüketimini yüzde 25’e, su tüketimini ise yüzde 40’a varan oranlarda azaltıyor. Bu da elektrik ve su faturalarına olumlu bir şekilde yansıyarak, aile bütçesine önemli bir katkı sağlarken, daha az harcanan enerji sayesinde doğaya da artı değer olarak dönüyor. ECO tuşuna ek olarak, auto-shut-off otomatik kapanma özelliği sayesinde ütü belli bir süre hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak elektriğini keserek, kendi kendine kapanıyor. Güvenlik açısından son derece önemli olan bu sistem, aşırı ısınmayı önlerken enerji tasarrufu da sağlıyor.

Kireç önleme ve kolay temizleme için Geliştirilmiş Kireç Temizleme Sistemi
Bosch Sensixx B35L TDS3540 buhar istasyonlu ütünün öne çıkan bir diğer özelliği ise kireç birikintilerini temizleme sayacı “calc’n clean timer”. Hızlı ve etkili temizleme için kolay çıkartılabilen kireç toplama aparatı sayesinde ütünün su tankı, anti-kireç kapağı açılarak temizlenebiliyor. Anti-kireç kendi kendini temizleme sistemi, kireç oluşumunu engelleniyor ve bu sayede ütü, yıl boyunca performansı düşmeden çalışmaya devam ediyor. Geliştirilmiş Kireç Temizleme Sistemi, ütünün daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Özel taban, mükemmel kayganlık
Bosch Sensixx B35L TDS3540 buhar istasyonlu ütünün Palladium-Glissée Seramik tabanında bulunan üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları, ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlıyor. Ütülemeyi kadifemsi bir dokunuşa ve son derece keyifli bir eyleme dönüştüren bu sistem, cep kenarları, düğme yanları gibi en zor erişilen bölgelere bile rahatça ulaşılmasını ve mükemmel sonuçlar elde edilmesini kolaylaştırıyor. Ayrıca hassas kumaşlar için dizayn edilen TDZ2045 koruyucu ek tabanı ile koyu renk giysiler üzerinde oluşabilecek parlamayı da önlüyor.

Bosch Sensixx B35L TDS3540 Buhar İstasyonlu Ütü - Özellikler
• Eco konumu: %25’e varan enerji ve %40’a varan su tasarrufu
• Calc´n clean timer: Kireç birikintilerini temizleme sayacı. Su tankı anti-kireç kapağı açılarak temizlenebilir
• “Auto-shut-off” otomatik kapanma özelliği sayesinde ütü belli bir süre hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak elektriğini keser ve kapanır
• Palladium-Glissée taban: Üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları ile ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlar
• Advanced steam system: Optimize edilmiş taban tasarımı sayesinde mükemmel buhar dağılımı
• Intelligentsteam: Geliştirilmiş basınçlı buhar sistemi (0-130 g max)
• Isınma süresi: İki dakika
• Çıkartılabilen 1.4 litre kapasiteli su tankı: Sürekli su ilave edebilme özelliği sayesinde kesintisiz ütü yapma imkanı
• Yüksek ve yoğun buhar çıkışını sağlayan 5 bar buhar basınç performansı
• Sabit ve dikey buhar miktarı: 130 g/dakika
• Kademesiz buhar ayarı
• Bağlantı değeri (total): 2400 W
• Hızlı ütüleme için geliştirilmiş “advanced steam sistemi”
• Ütünün üzerine konulduğu tablet ister su tankının üzerine ister ütü tahtasının üzerine kolayca yerleştirilebilir
• İki metre uzunluğunda buhar kablosu
• “Su tankı boş” ve “buhar hazır” göstergeleri
• Işıklı açma/kapama tuşu
• Buharlı ve kuru ütüleme
• Kolay ve pratik kullanım için kaymayı önleyen malzemeye sahip ayaklar
• 1.9 m uzunluğunda elektrik kablosu ve kablo saklama özelliği
• Güvenlik sistemi
• Özel aksesuar: Kumaş koruyucu ek taban TDZ2045
• Tavsiye edilen satış fiyatı: 505 TL

“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Harika gercekten super
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT