Hotiç 2005 İlkbahar-Yaz

Alışveriş Alışveriş Hotiç 2005 İlkbahar-Yaz

Tarihler: 23 Mayıs 2005 Pazartesi ~ 15 Haziran 2005 Çarşamba

Firma: Hotiç Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2005 ~ Haz 15, 2005
Hotiç 2005 İlkbahar-Yaz
Türkiye’de ayakkabı modasını yönlendiren markalardan biri olan Hotiç, 2005 ilkbahar-yaz sezonunu açtı. Bu sezonda Hotiç’in modelliğini son dönemin yükselen yıldızı olarak nitelendirilen sinema oyuncusu Mehmet Günsür ve ünlü manken Cansu Dere yaptılar. Üç güne yayılan, beyaz ve turkuaz gökyüzünün doğal fon olarak kullanıldığı fotoğraf çekimi Bodrum Türkbükü Ev-Otel-Ev’de, 20 ML Prodüksiyon’dan Emre Doğru tarafından gerçekleştirildi.

Rengarenk bir sezon...
Rengarenk bir sezonu müjdeleyen Hotiç’İn 2005 ilkbahar-yaz koleksiyonunda tam bir renk çeşitliliği hakim. Ayakkabılarda süet, yılan, açma, nubuk, analin, soft ve metalik deriler sıklıkla birbirleriyle kombine edilerek kullanılıyor. Bej, kırmızı, beyaz, mavi, yeşil, sarı, lila ve moda olan her renkte ayakkabıyı 2005 ilkbahar-yaz koleksiyonunda bulmak mümkün. Ayrıca, lame ve dore bu sezonda altın çağını yaşayacak.
Bu sezon dolgu topuk, bütün dolgular, mantar topuklu modeller ağırlığını hissettiriyor. Çiçek-yaprak detaylarında ve yılan derili kombinasyonlarda Afrika-Safari teması görülüyor. Bununla beraber, çeşitli çiçek bandanalar, çok renklilik, püsküllü şallarda hippi tarzı dikkat çekiyor.

Oyaların Dili...
Hotiç, bu sezon yepyeni bir trendin öncülüğünü yapıyor. Anadolu kültürünün zarif örneklerinden olan ve bugüne kadar yemenilerin, çevrelerin kenarlarında görmeye alıştığımız oyaları bu yaz ayakkabılarda göreceğiz. Anadolu kadınının duygu ve düşüncelerinin simgesi olan oyalarda en çok çiçek motifleri kullanılır ve her bir çiçek farklı bir duyguyu yansıtır. Örneğin; sarı gül ölene kadar beraberliği, kırmızı gül ise tertemiz bir aşkı simgeliyor.
Hotiç’in oyalı grubu; ayakkabı, sandalet, sabo, çanta ve kolyeden oluşuyor. Oyalı modellerinde sarı, kırmızı ve mor gül yanında, bereketi sembolize eden dut, üzüm, çilek, böğürtlen ve kiraz oyaları da yer alıyor.

Erkek Modası
Bu sezon Hotiç erkek koleksiyonunda günün her saatine uygun değişik tarz, model ve renklerde zengin seçenekler bulunuyor. Bu yaz erkek ayakkabılarında her sezon olduğu gibi siyah, kahve ve bordo renkler yanında, beyaz, bej ve camel tonları ilk anda göze çarpıyor. Spor gruplarda ise aynı renk tonları kullanılarak farklı modeller yaratıldı. Ayakkabılarda, soft, vegetal, açma deri ve süet malzemeler kullanıldı.
En ciddi iş toplantılarında takım elbise ile giyilebilecek klasik gruptaki geniş seçeneğiyle Hotiç her zevke hitap ediyor. Spor ayakkabılarda ise, şıklık ve konfor ön planda tutulmuş. Bu grupta yer alan alternatiflerle takım elbiseleri birleştirerek farklı bir tarz yaratmak mümkün. Sadece ayakkabılarla sınırlı kalmayan Hotiç erkek koleksiyonu, koleksiyonda yer alan çanta, kemer ve deri aksesuarlarla değişik kombinasyonlar yaratmayı da mümkün kılıyor.
Çeşit Çeşit Aksesuarlar Hotiç, kış sezonunda kürk aksesuarlar ve yağmurluklardan, yaz sezonunda örgü mini hırkalar, kasketler ve tamamlayıcı şık elbise aksesuarlarına geçiyor. Ayakkabı ile kombine olarak kullanılabilecek çantalar, örgü hırkalar, taçlar, çiçekli bandanalar, sezonun renklerinde kristal bilezikler, altın-deri birleşimi kolye ve bilezikler, deri kaplama kelepçe bilezikler, ilkbahar-yaz sezonunda Hotiç’in sunduğu çeşit çeşit aksesuarlardan sadece bir kaçı.

Her Bütçeye Uygun
Hotiç 2005 ilkbahar-yaz koleksiyonunda gerek kadın, gerekse erkek ayakkabılarında her bütçeye uygun bir model bulmak mümkün. Bayan Ayakkabıları 49 -169 YTL arasında değişirken, erkek ayakkabıları 99 - 225 YTL arasında fiyatlara sahip. Tüm kartların geçerli olduğu Hotiç’de, Bonus ve Shop&Miles kartlarına ekstra limitsiz 10 taksit + %10 indirim avantajı bulunuyor. Nakit ödemelerde %10 indirim uygulanan Hotiç’de her bütçeye ve her zevke uygun bir ürün bulmak mümkün.

Hotiç Hakkında...
1938 yılında küçük bir atölyede kurulan Hotiç’in bugün tüm Türkiye’ye yayılmış 57 satış noktası bulunuyor. İstanbul Kağıthane’deki fabrikası ile ihracat da yapan firma, tasarım departmanında ortaya çıkarılan modellerle yılın ayakkabı modasının belirlenmesinde önemli rol oynarken, “açık vitrin” anlayışıyla da farklılığını ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT