Laminant Yer Döşemesinde Son Nokta: Suya Dayanıklı Aqualam

Alışveriş Alışveriş Rehberi Laminant Yer Döşemesinde Son Nokta: Suya Dayanıklı Aqualam

Tarihler: 28 Kasım 2012 Çarşamba ~ 28 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Aqualam

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 28, 2012 ~ Oca 28, 2013

Polimer yapı ürünleri geliştirmede 20 yılı aşkın deneyime sahip BUSEPEN Yapı güvencesiyle sunulan AQUALAM, yenilikçi özellikleri ve üstün kalitesiyle laminant sektöründe çığır açacak.

Suya %100 dayanıklı olmasıyla öne çıkan AQUALAM, polimer yapısı ve özel katmanları sayesinde sudan asla etkilenmiyor. Her mekana uyum sağlayacak renk ve desen çeşitliliğine sahip. Banyo, mutfak ve koridor dahil her mekana rahatlıkla uygulanabilen ürün; hastane, spor merkezi, okul, alışveriş merkezi gibi alanlar için de ideal.

Ortamdaki Mikropların %99’unu Yok Ediyor
Suya dayanıklılığıyla bakteri ve küf oluşumunu engelleyen AQUALAM, içeriğindeki gümüş iyonları sayesinde bulunduğu ortamın mikrobunu da %99 oranında yok ediyor. Antimikrobiyal özelliği aynı zamanda leke tutmamasını ve kir barındırmamasını sağlıyor.

%40 Daha Fazla Ses Yalıtımı Yapıyor
Diğer laminantlara göre %40 daha fazla ses yalıtımı sağlayan AQUALAM, gürültü ve stresten uzak, huzurlu bir ortam oluşturuyor. Üzerindeki özel kaplamalar sayesinde kaymaz bir özelliğe sahip. Yumuşak dokusu sayesinde sıcak bir dokunuş sağlıyor.

Her Açıdan Dayanıklı ve Yerden Isıtmaya Uygun
B1 sınıfı alev direncine sahip olan AQUALAM asla tutuşmaz ve sıcaktan etkilenmez. Bu yönüyle yerden ısıtma sistemleri için de çok uygun. Aşınma ve yük taşıma direnci bakımından da uluslar arası üst düzey standartlara sahip olan AQUALAM, güçlü ve sağlam yapısı ile evsel kullanımda 20 yıl, işyeri ve alışveriş merkezleri mekanlarda ise 5 yıl amortisman garantisi altında.

Sağlıklı ve Çevreci
Ahşap içerikli yer döşemeleri genellikle insana yönelik toksik ve patolojik efektlere sebep olan forhaldehit içerirler. AQUALAM ise hiçbir uçucu kimyasal madde içermiyor. Antistatik özelliğe sahiptir ve insana pozitif enerji veriyor. Sentetik reçine polimerden üretildiği için yüz binlerce ağacın yok olmasını önleyerek doğayı koruyor. Üstelik %100 geri dönüşümlü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

numune gonderebılırmısınız
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT