Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı

Tarihler: 17 Şubat 2011 Perşembe ~ 20 Şubat 2011 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 288 64 00

Web: http://www.efemfuar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2011 ~ Şub 20, 2011

19 yıldan beri, Anne-bebek ve çocuk sektörünün önde gelen kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirdiğimiz fuarımızın, 20. si 17-20 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Fuar Merkezin`de açılıyor.

Yıllardır sektörün tek buluşma noktası olan fuarımız, bu yıl çok daha geniş bir katılımla, yurt içi ve yurt dışı ticari bağlantılarının yapıldığı, sektöre ve halka en yeni ve en modern ürünlerin sunulduğu önemli bir ticari platform olup, sizlere yeni pazarlara açılma konusunda geniş bir imkan sunacaktır.

Tekstilden mobilyaya, araç gereçten kozmetiğe, oyuncaktan gıdaya, Hizmet kuruluşlarından sağlık kuruluşlarına kadar pek çok sektörden firmalar ile alıcıları karşı karşıya getiren fuarımız, konunun önemi ve hassasiyeti bakımından, yazılı ve görsel basında geniş bir şekilde yer almaktadır.

Ayrıca yurt içi ve yurt dışında yaptığımız tanıtım kampanyaları ile çok geniş bir pazarı sizlerle buluşturmak ve özellikle ihracat potansiyelimizi arttırmak konusunda önemli çalışmalar yapılmaktadır.

Bebek ve çocuk sağlığı konusunda yapılan paneller her yıl binlerce annenin birçok konuda bilgi sahibi olmasına, bilinçlenmesine yardımcı olmakta, sağlıklı bir gelecek için bir ışık olmaktadır.

Geçen yıl yapılan fuarımız yaklaşık 47.500 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Bu yıl çok daha geniş bir çapta hazırlanan tanıtım kampanyasıyla, daha geniş kitlelere ulaşmayı, daha büyük bir satış potansiyeline imkan yaratmayı hedeflemekteyiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT