İstanbul Jewellery Show 2011

Tarihler: 17 Mart 2011 Perşembe ~ 21 Mart 2011 Pazartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.rotaforte.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2011 ~ Mar 21, 2011

33 Ülkeden 1.000 Katılımcı Firma, 87 Ülkeden 50.000 Ziyaretçi ile “İstanbul Jewelry Show” 32. kez rekora koşuyor.

Türk ve Dünya Kuyumculuk sektöründe, üretimden satışa kadar her alanda hizmet veren 1.000’in üzerinde firma 17 Mart 2011’de açılacak olan 32. İstanbul Mücevher Fuarı’nda buluşuyor.

Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen ve TEB Bankası’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek fuara, 33 yabancı ülkeden çok önemli katılımcı firma ve markalar katılıyor.

Ortadoğu ve Avrupa’yı birleştiren en büyük mücevher fuarı olarak tanımlanan etkinliğe, 87 ülkeden toplamda 50.000 ziyaretçinin fuarı gezmesi bekleniyor.

Doğu ve Batı arasında köprü görevi gören İstanbul’a ve Türkiye ekonomisine 26 yıldır çok önemli bir katma değer sağlayan fuar, 400 ton altın, 300 ton gümüş işlemenin gerçekleştiği Türk Kuyum Pazarı’na, doğru alıcı ve satıcıyı buluşturarak büyük ivme kazandırıyor.

Fuarın yüzde 85’i yerli, yüzde 15’i uluslararası sektör profesyonelinden oluşan ziyaretçi sayısı her yıl ortalama yüzde 24 oranında artarak rekor kırıyor.

Fuarı ziyaret eden ilk 10 ülke Türkiye, Rusya, İran, Suriye, Yunanistan, BAE, Hindistan, Irak, İtalya ve Almanya’dan oluşuyor. Daha sonra Lübnan Azerbaycan, Bulgaristan ve diğer ülkeler geliyor.

KOSGEB ve İDMMİB (İstanbul Değerli Metal ve Mücevher İhracatçıları Birliği) tarafından desteklenen fuar 5 holde toplamda 28 bin m2 alanda gerçekleşiyor.

Ayrıca fuara, DTM’in (Dış Ticaret Müsteşarlığı) organizasyonuyla yurtdışından çok kalabalık bir alım heyeti katılıyor.

Fuarda sergilenen ürünler arasında altın ve pırlanta mücevherat, değerli ve yarı değerli taşlar, montür, inci, gümüş takı, saat, makine, kuyumcu malzeme ve ekipmanları, vitrin malzemeleri ve güvenlik gereçleri bulunuyor.

Fuara katılan firmalar arasında Türkiye’den Damas Mücevherat, Atasay, Altınbaş, Pera Diamond, Gülaylar Altın, Favori, Koçak Gold, Orjinal Mücevherat, Uğur İnci, Zen Diamond, Ariş gibi sektörün lider firmaları yer alıyor.

Fuarın ziyaretçi profili, üretici tedarikçileri, ithalatçılar, ihracatçılar, toptancılar, aracı kurumlar, perakendeciler, mücevher tasarımcıları, zincir mağazalar, TV ve mail kanalı satıcıları, hediyelikçiler, değerli taş uzmanları ve mücevher koleksiyoncularından oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT