Ayrıntı'nın Sevinç Kapakları

Tarihler: 01 Ocak 2012 Pazar ~ 29 Şubat 2012 Çarşamba

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Caddesi No:4 Taksim İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2012 ~ Şub 29, 2012

FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SERGİ
AYRINTI’NIN SEVİNÇ’Lİ KAPAKLARI

29 Şubat 2012’ye kadar

Ayrıntı Yayınları, 25. kuruluş yıldönümü ve 600. kitaplarının yayınlanması vesilesiyle, ressam Sevinç Altan’ın çizimleriyle zenginlik kattığı kitap kapaklarından oluşan bir sergiyi Fransız Kültür Merkezi’nde izleyicilerle paylaşıyor.

Neredeyse kurulduğu günden bu yana Ayrıntı Yayınları ile birlikte birçok çalışmaya imza atan Sevinç Altan, küçük fırça darbeleriyle birçok önemli kitaba büyük bir güzellik ve ayrı bir renk kattı. Okurlara armağanı olan bu kitap kapakları 29 Şubat tarihine kadar Fransız Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak.

Ayrıntı Yayınları’ndan çıkan Fransız edebiyatı ve düşünce dünyasının seçkin yazarlarının kapaklarında da Sevinç Altan’dan izler vardı hep. Jean Baudrillard’ın Kötülüğün Şeffaflığı, Jean Genet’nin Cenaze Merasimi, Michel Foucault’nun Cinselliğin Tarihi, Georges Perec’in Kayboluş, Michel Tournier’nin Veda Yemeği, Guy Debord’un Gösteri Toplumu, Jacques Derrida’nın Marx’ın Hayaletleri adlı eserleri ve daha niceleri…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT