II. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi Başlıyor!

Tarihler: 26 Ekim 2013 Cumartesi ~ 27 Ekim 2013 Pazar 09.00-17.00

Yer: Cevahir Kongre Merkezi (Grand Cevahir Otel-Şişli)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2013 ~ Eki 27, 2013

Çağımızın hastalığı olarak kabul edilen ve tüm dünyada yaygın olarak görülen "teknoloji bağımlılığı" ile ilgili farkındalık yaratmak, çözümler bulmak ve önleyici tedbirler almak amacıyla düzenlenen II. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi, 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi’nin ikincisi, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın katılımıyla 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

MEB, Kült Derneği, Esenler Belediyesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek kongreye Harvard Üniversitesi’nden Doç. Dr. Michael Rich ve Kaliforniya Üniversitesi Yaşam Sürekliliği Merkezi’nden Prof. Dr. Garry Small, ABD’den, Rusya’dan ve Çin’den birçok önemli akademisyen katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT