Gülşen

Tarihler: 18 Kasım 2011 Cuma ~ 18 Kasım 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: Sahne Önü Ayakta - 59.00 TL - 2. Kategori - 59.00 TL - 3. Kategori - 49.00 TL - 4. Kategori - 39.00 TL - 5. Kategori - 29.00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, - Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00, BGM Gişe

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı İstanbul Bostancı İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2011 ~ Kas 18, 2011

Gülşen, 29 Mayıs 1976'da Karadenizli bır ailenin en küçük kızı olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren tek hedefi ve hayali müzik olan sanatçı ilk, orta ve lise eğitiminden sonra konservatuara girip Türk Müziği egitimi almaya başladı. Konservatuara devam ederken bir yandan da çeşitli mekanlarda müzik yapmaya başladı.

Bir gün sahnede şarkı söylerken Serap Turgay'ın albüm teklifiyle Özkan Turgay ile tanışıp çalışmaya başlayan Gülşen, 1996 yılında ilk çalışması olan 'Be Adam' adlı albümünü Raks Mars müzikten çıkardı. Bu albümle iyi bir satış grafiği yakalayan Gülşen müzik kariyerinin en önemli adımını atmış oldu.

Albüm çalışmaları 1999 ve 2002 yıllarında yayınladığı çalışmalarla devam eden sanatçı 2004 yılında 'Off Off' ile zirveye oturarak o yıl Kral TV En İyi Pop Kadın, En İyi Video Klip, MÜYAP En Çok Satan Albüm, Altın Kelebek ve daha birçok ödülün sahibi oldu.

Aynı başarıyı 2006 yılında çıkan 'Yurtta Aşk Cihanda Aşk' 2007'de 'Ama Bir Farkla' albumleriyle devam ettiren Gülşen, yorumcu kimliği dışında yazdığı sözler ve bestelerle de müzik listelerinin her zaman zirvesinde yer almayı başardı.

En son 2009'da Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde 'Önsöz' isimli bir albüm çıkaran sanatçı, 2011'de yayınladığı 'Yeni Biri' ve 'Sözde Ayrılık' singlelarıyla başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Gülşen son yıllarda Hadise, Sibel Can, Bülent Ersoy gibi dev sanatçıların albümleri için yazdığı şarkılardaki başarısıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Sosyal sorumluluk projelerine duyduğu hassasiyetle de tanınan sanatçı, en son Unicef'in Stars of İstanbul eğitim projesi için 'En Parlak Yıldız' isimli bir şarkı yazdı ve seslendirdi.

Başarılı söz yazarı, besteci ve yorumcu bir yandan 2012'nin ilk aylarında yayınlayacağı yeni albümü için kolları sıvarken bir yandan da diğer sanatçı arkadaşları için yaptığı şarkılar ve birçok farklı proje için vaktinin büyük bir kısmını stüdyoda geçirmeye devam ediyor.

- 6 yaşından küçükler giremez,büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT