Anne ve Babalara ‘El Ele Ebeveynlik` Semineri

Tarihler: 15 Nisan 2012 Pazar ~ 15 Nisan 2012 Pazar

Yer: Muzipo Kids

Ücret: Ders başına 100 TL Muzipo Kids ve b-fit üyelerine % 50 indirim

Adres: İcadiye Bağlarbaşı Caddesi Cebir Apartmanı 6-1 Üsküdar Acıbadem İstanbul

Telefon: 0216 474 33 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2012 ~ Nis 15, 2012

Eğitmen, Ebeveyn, Aile Koçu ve Oyun Terapisti İlkiz Özcan Sönmez ile Muzipo Kids’de “Çocuklarla Elele Ebeveynlik” seminerleri başlıyor.

Türkiye’nin ilk eğlenceli hareket üssü Muzipo Kids, çocuklarınızla doğru iletişim kurmanız, çocuklarınızın davranışlarına nasıl tepki vermeniz adına neler yapmanız gerektiği ve hatta nasıl sevmeniz gerektiğine kadar aklınızda ki bütün soru işaretlerini kaldıracak nitelikte bir seminer düzenliyor.

11-18-25 Mart ile 1-8-15 Nisan tarihlerinde, 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek seminerlere, 2-12 yaş arasındaki çocukların anne babaları katılabilecekler. Seminerlerde, çocukların nasıl sağlıklı bir özgüvene sahip olabileceğinden, onlarla geçirilen zamanın daha kaliteli bir hale getirilmesine kadar pek çok konuya da değinilecek.

11 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan seminerde “Saygı Duyarak Bağ Kurmak” iletişiminin temelini oluşturan “saygı” konusu ele alınacak. 18 Mart-25 Mart Pazar günü düzenlenecek seminerlerde, çocuklarınızın duygusal yaralarını iyileştirmek ve aranızdaki bağı güçlendirmek hakkındaki bütün sorularınız cevaplarını bulacak. 1 Nisan Pazar günkü seminerde ise, çocuklarınız ile ilişkilerinizi kuvvetlendirmek için iletişim yolları ele alınırken, son iki seminerde davranışların şifresini çözmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak gibi konular işlenecek.

Ebeveyn ve Aile Koçu İlkiz Özcan Sönmez tarafından verilecek seminere anne babalar, isterlerse her hafta, isterlerse haftalık olarak katılabilecekler. Eğitim ücretinin ders başına 100 TL olduğu seminerde, Muzipo Kids ve b-fit üyelerine ise % 50 indirim uygulanacak.

ADRES : Muzipo Kids, İcadiye Bağlarbaşı caddesi Cebir apartmanı 6-1 Üsküdar / İstanbul
TELEFON: 0216 474 33 09

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT