Caffe Pascucci’den Enfes İftar Menüsü!

Caffe Pascucci’den Enfes İftar Menüsü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Pascucci’den Enfes İftar Menüsü!

Anadolu yakasının gözbebeği Acıbadem’de bulunan Caffe Pascucci, Ramazan boyunca Türk ve Osmanlı mutfağından benzersiz lezzetleri sunuyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Temmuz 9, 2015

132 yıllık İtalyan kahve markası olan Caffe Pascucci Türkiye’de kapılarını ilk olarak Acıbadem’de açtı. Dünyaca bilinen bir marka olan Caffe Pasccucci şimdi de kahvelerinin yanı sıra yemekleriyle ve Ramazan’a özel İftar menüsünü sevenleriyle buluşturuyor.

Zengin menüsü, kaliteli hizmeti ve birbirinden özel kahveleriyle fark yaratan Caffe Pascucci, haftanın her gününde müdavimlerine müthiş lezzetler sunuyor. 45 ülkede 450’den fazla dükkanı bulunan Caffe Pascucci, şimdide Ramazana özel iftar menüsüyle Acıbadem’de hizmet vermeye başladı.

İftar menüsünde, geleneksel iftariyeliklerin yanı sıra, ara sıcaklar, ekmek çeşitleri, lezzeti ve görseli ile her güne özel hazırlanan ev yemekleri, kömür ateşinde hazırlanan ızgaralarla ön plana çıkıyor. Ayrıca Ramazana özel şerbetlerle yapılan sunumlarda, her gün, günün tatlısı servis ediliyor. Caffe Pascucci’de usta ellerde hazırlanmış geleneksel ramazan mönüleri şölene dönüşecek.

Lezzet avcılarının yeni durağı olan Caffe Pascucci hazırladığı çok özel menüsü, senelerin deneyimine sahip aşçılarıyla ve farklı mutfak kültürlerinden topladığı tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile büyülemeye hazırlanıyor.

İftar menüsü Kişi Başı: 45 TL

www.pasccucciturkiye.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Yemekler çok ama çok lezzetli. Tebrik ederim.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT