Bıdırık

Mutfak Türü: Bar, Meyhane, Restaurant

Adres: Kameriye Sok. No:10 Nevizade Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 40 02

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bıdırık çok kısa bir süre içinde İstanbulluların en gözde mekanlarından biri olmaya aday. Bar ve Restaurant konsepti ile birlikte hizmet veren Bıdırık, Nevizade Sokak`ta yer alıyor.

5 Katlı ve terası olan Bıdırık, samimi ortam havası yaratan iç mekan duvarları, rahat ve konforlu oturma düzeni, ayrıca gelen müşterilerinin fotoğraflarını duvarlarında süslendiği bir mekan.

Genel Müşterileri arasında Beyoğlu`nda bulunan banka mensupları, iş adamları, üniversiteliler ve öğrenciler bulunuyor. Hafta içi ve sonu saat 10:00 – 04:00 arası hizmet veriyor.

Mekanın dört bir yanına serpiştirilmiş LCD monitör ve plazmalar sayesinde bir sports bar havasına bürünen Bıdırık`ta ister giriş katında koltuklar ve masalara konuşlanın, isterseniz üst katlarında kendi köşenize çekilin, görüş alanı hiç daralmıyor. Canlı müzik, fasıl, maç yayınları ve gösterişli terası ile bir numara olmayı hedefleri var.

Bıdırık, doğum günleri, özel partiler ve toplantılar içinde ideal bir mekan. Bu özel günlerde müşterisinin isteğine göre ayrı menüler hazırlanabiliyor. Sevdiklerimizle birlikte doğum günü müziği eşliğinde pasta kesmek ve slayt gösterileri ile bu günü ölümsüzleştirmek sizin elinizde Bıdırık menüsünde; zengin çeşitlemeler olmakla beraber her tadı yakalayabilecek farklı konseptlere sahip menüler bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

arkadaslarınızla birlikte gidip eğğlenebileceğiniz mükemmel ve sıcak bir ortam
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT