Galata Sensus Şarap Butiği

Yeme İçme Restoran Galata Sensus Şarap Butiği

Mutfak Türü: Şarapevi

Adres: Bereketzade Mah. Büyükhendek Cad. No: 5 Kuledibi Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 56 57

Web: http://www.sensuswine.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Galata Sensus Şarap Butiği

Sensus’a geldiğinizde, isterseniz, o şaraplardan birini, hatta yanında peynir bölümümüzden seçeceğiniz peynirinizi de alıp gidebilirsiniz. İsterseniz herhangi bir üzümün dört ayrı markadaki tadım setini peynir, galeta ve meyve eşliğinde deneyebilir, seçiminizi böyle yapabilirsiniz. Ya da bir şarap seçip barımızda keyifle yudumlayabilirsiniz.

Neden Sadece Türk Şarabı?

Şarabın anavatanı olan bu topraklarda dünyanın en güzel şaraplarının üretildiğine inanıyoruz. Kendi şaraplarımızın, kendi insanlarımız tarafından tam olarak bilinmesini istiyoruz. Cömert topraklarımızın tüm butik şarap üreticilerinin İstanbul’da tanınmasını istiyoruz.

Galata gibi, İstanbul’un en önemli turistik bölgesinde, Türk turizminin sadece deniz, güneş, kum olmadığını göstermek istiyoruz. Dünyada söz sahibi olmaya başlayan ve yakın gelecekte Pazar payını katlayarak arttıracak olan Türk şaraplarının, şimdiden damaklarda yer edinmesini istiyoruz.

Neden Ventus?

Yeniden doğuş anlamına gelen Ventus, kendi bağlarımızda, yılda 30.000 şişe üretilir. Ventus’un aracı firma, pazarlama, reklam gibi giderleri olmadığı için en uygun satış fiyatı ile sunulur.
Şişesi, İtalya’da özel olarak üretildi. Tortu birikmesini engelleyen şişe rengi sayesinde ışık şaraba zarar vermez ve şişe şekli üzüm aromalarının birbirine kaynaştırılmasına uygundur.
2008 bağbozumu olan merlot, cabernet sauvignon ve shiraz kupajıdır.
Damakta sırasıyla bıraktığı, Frenk üzümü, vişne, yeşilbiber, bitter çikolata ve tarçın aroması ile sonlanan genç bir kupajdır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT