Abstra Feat. Peter Brotzmann

Etkinlik Konser Parti Abstra Feat. Peter Brotzmann

Tarihler: 06 Nisan 2019 Cumartesi ~ 06 Nisan 2019 Cumartesi 06 Nisan 2019 21:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: - Tam 44.00 TL İndirimli 40.00 TL Öğrenci 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 6, 2019 ~ Nis 6, 2019
Abstra ve Peter Brotzmann, Borusan Müzik Evi'nde sizlerle olacak.

ABSTRA, ismini Amerikalı besteci Garret Byrnes’in 2006 yılında piyano için yazmış olduğu eserden alıyor. 2010’da Gülşah Erol ile yolları kesişen bazı müzisyenler, elektro-akustik müzik yapmak üzere ABSTRA’yı kurdular. ABSTRA olarak elektronik müdahalelere vereceği tepkiler doğrultusunda, viyolonselin sınırlarında dolaşmayı ve yeni keşiflerde bulunmayı amaçladılar. Yakaladıkları uyum ve uyumsuzluğun, denge ve dengesizliğin yarattığı seslerin mekân içindeki yolculuklarını konu alıp, teknoloji unsurlarını yoğun olarak kullandılar. 26 Mart 2011’de Borusan Müzik Evi’nde gerçekleştirdikleri performans ile dinleyiciler, estetik formuyla sahnede göz dolduran enstrümanlardan biri olan viyolonsel ile son teknolojik tasarımların uzantıları olan enstrümanların ve kontrol arabirimlerinin diyaloglarına tanık oldular.

ABSTRA, 2015 yılında Peter Brötzmann, Evan Parker, Joe Mcphee ile sahne almış Korhan Argüden ve sayısız müzisyenle birçok projede yer almış Gülşah Erol tarafından tekrar sahnelenmeye başlamıştır.

ABSTRA, günümüz yeni müzik çerçevesinde avangart caz ve özgür müzik öğelerinden beslenerek, uluslararası misafir sanatçılarıyla birlikte doğaçlama konserler düzenlemeye devam ediyor.

Abstra:
Andreas Kalıng Bas Saksofon
Duru Tuna Saksofon
Gülşah Erol Çello
Korhan Argüden Davul
Peter Brötzmann Saksofon

- 20.30 Kapı Açılışı - 21.00 Konser- Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.- Programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.- İndirimli Bilet: 65 yaş üstü, emekli, engelli, öğretim elemanı

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu