Abuzar ve Turan Manafzade

Etkinlik Konser Parti Abuzar ve Turan Manafzade

Tarihler: 09 Şubat 2019 Cumartesi ~ 09 Şubat 2019 Cumartesi 09 Şubat 2019 20:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Tan Sağtürk Akademi Cadde

Ücret: - 85.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cadde Bağdat Caddesi No: 325/2 Erenköy, İstanbul CADDEBOSTAN / İstanbul İstanbul

Telefon: (0216) 408 12 02

Web: http://cadde.tansagturkakademi.com/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 9, 2019 ~ Şub 9, 2019
Tan Sağtürk Akademi Cadde dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor. Abuzar ve Turan Manafzade 9 Şubat’ta harika bir programla seyirci karşısında.

TURAN MANAFZADE, (piyanist ve orkestra şefi)

Sanatçı, 1991 yılında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de doğdu. Müzik eğitimine ilk olarak 6 yaşında Absheron Çocuklar İçin Müzik Okulu’nda başladı. 2003 yılında Galleria Piano Yarışması’nda mansiyon ödülü, 2008 yılında Edirne Rotary Kulübü’nün düzenlediği Piano Yarışması’nda ikincilik ödülü ve katıldığı daha birçok piyano yarışmasında dereceler ve ödüller aldı.Bugüne kadar Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin birçok şehrinin yanı sıra Almanya’nın Hannover, Braunschweig ve Wolfenbüttel şehirlerinde konserler verdi. 2009 yılında Oksana Yablonskaya, Vladimir Viardo, Vincenzo Balzani, Myrthala Salazar’ın ’master class’larına katıldı. Turan Manafzade 2017 yılında Azerbaycan Cumhurbaşkanı tarafından „‟Azerbaycan Devlet Sanatçısı‟‟ ünvanına layık görüldü.Sanatçı aynı zamanda Azerbaycan’ı dünya sahnelerinde temsil eden ilk kadın şeftir.

ABUZER MANAFZADE (piyanist, orkestra şefi ve besteci)

1990 yılında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğdu. İlk müzik eğitimine 7 yaşında Bakü'deki Absheron Çocuklar İçin Müzik Okulu'nda başladı. 9 yaşındayken Azerbaycan Genç Piyanistler Yarışması’na katıldı. Finalde F.Chopin'in Mazurka'larını çaldı ve jüriden büyük beğeni aldı. 2003 yılında Türkiye'de İstanbul Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı'na girdi. 2004 yılında İstanbul’da Galleria Piyano Yarışması’nda birincilik ödülü aldı. 2006’da İstanbul’da Onay Sanat Piyano Yarışması’nda İkincilik Ödülü’nü kazandı. Yine İstanbul’daki Pera Uluslararası Piyano Yarışması’nda da Üçüncülük ödülü kazandı. Şimdiye kadar  da Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin birçok kentinde, Almanya’nın Braunschweig ve Wolfenbüttel şehirlerinde konserler gerçekleştirdi. Abuzer Manafzade, Avusturya’da Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi’nde Maestro Johannes Wildner’in sınıfında Orkestra Şefliği ve Linz şehrinde ise Anton Bruckner Üniversitesinde Prof. Oleg Marshev’in sınıfında Piano Master eğitimlerine devam etmektedir.

- Yerler numarasızdır.- Pdf bilet uygulaması vardır, biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu