Acil Servis - Sean Parker Band

Etkinlik Konser Parti Acil Servis - Sean Parker Band

Tarihler: 06 Mayıs 2011 Cuma ~ 06 Mayıs 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Pulp Live Music Club

Nereden Alınır: http://www.pulptayiz.biz

Adres: İmam Adnan Sok. Yeşilçam Sineması üstü Kat:4-5 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 26 05

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 6, 2011 ~ May 6, 2011

Acil Servis & Sean Parker Band

22:30| Sean Parker Band
Sean Parker Band Istanbul tabanlı deneysel alternatif bir rock grubudur. Ingiliz müzisyen ve söz yazarı Sean Parker çerçevesinde kurulmuştur.

Ed Harcourt ile Babylon Istanbul`da, John Robb`s The Membranes ile Indigo`da, Türk deneysel müzik grubu Replikas ile Haymatlos`da, 2010 da ve 2009`da Foça ve Gazipaşa rock festivallerinde çalmışlardır.
2008 albümlerinin Whose ile, iLike in en ço...k adananlar listesinde 11 numarada yer almışlardır.

Tüm şarkı sözleri, besteler ve prodüksiyon ise Sean BW Parker’a ait. 2009 Ekim’inde bas gitarda Kemal Eren Olgaç, davullarda ise Hayrullah Canbazoğlu’nun gruba katılması ile, grup kalıcı kadrosunu oluşturmuş oldu. Sean Parker Band, 3. Stüdyo albümleri olacak olan “Culture`nun çalışmalarına başladı ve 2010 sonuna doğru, yeni albümleriyle sevenlerinin karşısında olmayı planlıyor.

Sean Parker, İstanbul Taksim`de, Burak Kayışoğlu (gitar), Kemal Eren Olgaç (bass gitar), Hayrullah Canbazoglu (davul) ile kurulu olan grup ile hali hazırda 3.albümlerini kayıt etmektedirler. Albüm Equinox Muzik`den 2011 de piyasaya sürülecektir.

00:30| Acil Servis
1992 yılında kurulan ve o tarihten beridir de rock müzik dünyasında varlığını sürdüren Acil Servis beş kişiden oluşuyor. Vokal`de Ertan KIZILTAN, gitarlarda Emre KARABULUT ve Orhan YOLSAL, bas gitarda Çetin GÜNEY, davulda Soner DOĞANCA`dan oluşan grubun temelleri aslında daha da uzun seneler öncesine dayanmakta. Grubun ortak hikayesi, üniversite yıllarında farklı müzik grupları olan Orhan Yolsal ve Çetin Güney`in tanışmasıyla başlıyor. Ortak arkadaşları Emre`nin sayesinde tanışan ikili, daha evvel beraber çalıştıkları grup üyeleriyle yeni bir oluşum içine girerek Acil Servis`in temellerini atıyorlar. Çetin`in Emre`yle MASK grubundan, Orhan`ın Ertan`la SEAGULL grubundan, son olarak da Ertan`ın çocukluk arkadaşı olan ve CODA grubunda da beraber çalıştığı Soner`in katılımıyla Acil Servis kuruluyor. Grup o tarihten bu yana, arada yaşanan küçük ayrılıklar dışında aynı kadroyla çalışmalarını sürdürüyor.

2007 yılında yeniden ikinci albüm çalışmalarına ağırlık veren grup, kayıtlarına 2008 yılında yine Serdar Öztop`la, fakat bu sefer onun kendi stüdyosunda başladı. Kayıtları 2009 yılında tamamlanan 2. albümleri "Dur, Bekle..." deki bütün şarkıların düzenlemeleri kendisine ait olan grup, aynı zamanda albümün prodüksiyonunu da kendileri üstlendi. 2010 Mart ayında Soulfulworks - EMI etiketiyle yayınlanacak olan albümün ilk klip parçası ise Cihan Çelikel`in yönetiminde "Yanıma Gel" isimli şarkıya çekildi.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu