Akbank Kısa Film Forum: Senaryo Yarışması Finalistleri Belirlendi

Akbank Kısa Film Forum: Senaryo Yarışması Finalistleri Belirlendi

Sinema Sinema Haberleri Akbank Kısa Film Forum: Senaryo Yarışması Finalistleri Belirlendi

4. Akbank Kısa Film Festivali kapsamında, 21-23 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Akbank Kısa Film Forum bünyesinde düzenlenen“Akbank Kısa Film Forum: Senaryo Yarışması” finalistleri belirlendi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 6, 2018

Yapım desteği amaçlı kısa film senaryo yarışmasına katılan 632 senaryo arasından, ön seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucu, sekiz eser finale kalmaya kalmaya hak kazandı. Finale kalan senaristlerin jüri üyeleri oyuncu Feride Çetin, Sinema Yazarı Banu Bozdemir ve yönetmen-senarist Mehmet Eryılmaz’a yapacağı 15'er dakikalık sunumun ardından belirlenecek En iyi Senaryo Akbank Sanat tarafından 3 bin TL ile ödüllendirilecek.

Kısa film yapım olanaklarını arttırmayı, sinema sektörünün gelişimini desteklemeyi, yapımcı ve yönetmenlerin yeni filmlerine maddi ve manevi katkı sunarak üretimi teşvik etmek için düzenlenen Akbank Kısa Film Forum Bölümü kapsamında; ayrıca İsveçli başarılı senarist Marietta von Hauswolff von Baumgarten ile “Senaryo”, yapımcı Suzan Güverte ile “Yapımcılık ve Proje Hazırlama” konulu atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT