Akdeniz Deniz Uygarlıkları ve Osmanlı’da Yelken

Etkinlik Panel Akdeniz Deniz Uygarlıkları ve Osmanlı’da Yelken

Tarihler: 09 Haziran 2009 Salı ~ 09 Haziran 2009 Salı 9 Haziran Salı

Yer: Rahmi M. Koç Müzesi

Nereden Alınır: www.rmk-museum.org.tr

Adres: Hasköy Cad. No: 5 Hasköy 34445- İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 369 66 00-01-02

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 9, 2009 ~ Haz 9, 2009
Rahmi M. Koç Müzesi tarihi Fenerbahçe Vapuru’nda “Akdeniz Deniz Uygarlıkları” ve “Osmanlı’da Yelken” konulu konferansa ev sahipliği yapıyor
Rahmi M. Koç Müzesi, Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği’nin 9 Haziran Salı günü düzenleyeceği konferansa ev sahipliği yapıyor.

Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği Başkanı Ahmet Güleryüz’ün konuşmacı olarak katılacağı konferansta ‘Akdeniz Deniz Uygarlıkları’ ve ‘Osmanlı’da Yelken’ üzerine söyleşiler gerçekleşecek. 9 Haziran Salı günü 14:30’da gerçekleşecek konferansa, Rahmi M. Koç Müzesi’ne müze gemi olarak kullanılmak üzere getirilen tarihi Fenerbahçe Vapuru ev sahipliği yapacak.

Tüm müze ziyaretçilerine açık olacak konferans, 9 Haziran Salı günü 14:30’da Rahmi M. Koç Müzesi Fenerbahçe Vapuru’nda konuklarını bekliyor.

Konuşmacı: Ahmet Güleryüz
Tarih: 09 Haziran 2009, saat 14.30 /
Yer: Rahmi M. Koç Müzesi, Fenerbahçe gemisi
Konu: Akdeniz Deniz Uygarlıkları ve Osmanlı’da Yelken
Gemi Modelcileri Derneği Hakkında Dernek Uluslararası Modelciler Organizasyonu Naviga’nın üyesidir. Bu Uluslararası Organizasyonun temsilcisi olarak Türkiye`de Uluslararası yarışma ve sergiler düzenlenmektedir. Ülkemizdeki Modelcilik faaliyetleri ise 1977 yılında kurulan Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği çatısı altında sürdürülmektedir. Her iki yılda bir ükemizde düzenlenen Uluslararası Naviga Gemi Modelleri sergi ve yarışmasına birçok ülkeden modeller ve modelciler katılmaktadırlar.

Rahmi M. Koç Müzesi Ziyaret Günleri:
Hafta İçi: 10.00 – 17.00 (Pazartesi Günleri Müze Kapalıdır) / Hafta Sonları: 10.00 – 19.00




Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu