Ali Baba`nın Çiftliği - Petmen Pet Şişeler Prensi

Etkinlik Tiyatro Ali Baba`nın Çiftliği - Petmen Pet Şişeler Prensi

Tarihler: 28 Şubat 2009 Cumartesi ~ 01 Mart 2009 Pazar Her C.tesi - Pazar Saat: 13.00 - Saat: 13:0

Yer: Maltepe Yayla Sanat Merkezi

Ücret: 16,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Yayla Sanat Merkezi gişe

Adres: Maltepe Sahil Yolu. Süreyya Paşa Tesisleri, Maltepe Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 383 99 20-21

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 28, 2009 ~ Mar 1, 2009

ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ
Bremen mızıkacılarından da tanıdığımız kahramanlarımız,(Köpek, Kedi, Eşek ve Horoz) bu maceralarında Baron tarafından zor duruma düşürülen Ali Baba`nın Çiftliği`ni kurtarmaya çalışıyorlar.

PETMEN PET ŞİŞELER PRENSİ
Pet şişeler prensi Pet Men Dünya`yı ele geçirmek ister. Çöplükler, çöller ve bataklıklarla beslenen Pet Men ve adamları insanların Dünya`yı kötü kullanması nedeniyle giderek güçlenirler. Dünya Ana Pet Men`in tehdidi altındadır. Üzerinde bir tek ağaç kalmıştır ve tek umudu insanların akıllanıp "Hayat Ağacını" korumalarıdır.
İki küçük çocuk Sibel ve Ahmet Dünya Ana`yı dinler ve "Hayat Ağacını" korumaya karar verirler.Pet Men`e tuzak kurup onu yakalarlar. Pet Men pes eder. İzleyici çocuklar da oyunun sonunda "çevre yemini" ederler.

Sarıyer Sanat Tiyatrosu

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu