'İyilik Dolu Çikolata' Al, Cerebral Palsy’lilere Senin de Katkın Olsun

'İyilik Dolu Çikolata' Al, Cerebral Palsy’lilere Senin de Katkın Olsun

Alışveriş Alışveriş Rehberi 'İyilik Dolu Çikolata' Al, Cerebral Palsy’lilere Senin de Katkın Olsun

Tarihler: 04 Ekim 2017 Çarşamba ~ 04 Aralık 2017 Pazartesi

Firma: Kahve Dünyas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2017 ~ Ara 4, 2017

Cerebral Palsy’li çocukların ihtiyaç duydukları eğitim ve rehabilitasyon desteğine cevap vermek amacı ile kurulan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na Kahve Dünyası’nın tüm şube ve sanal mağazasında bulunan “İyilik Dolu Çikolata” kutularından satın alarak destek olabilirsiniz. Kahve Dünyası her bir İyilik Dolu Çikolata için Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na 5 TL bağışta bulunuyor.

Duruşu ve hareketleri etkileyen, doğum öncesi, esnası ve sonrasında beynin hasar görmesi sonucunda oluşan fiziksel engellilik durumu olan Cerebral Palsy çocukluk döneminde en yaygın görülen fiziki engellik durumu olarak karşımıza çıkıyor. Cerebral Palsy; doğum öncesinde, sırasında veya bebeğin 3 yaşına gelene kadarki gelişimi esnasında oluşabiliyor. CP ilerleyici değil, ancak hayat boyu özel eğitim ve rehabilitasyon gerektiriyor. Dünya üzerinde 17 milyon insanda görülmekte olan Cerebral Palsy, yüksek ateşten oksijen yetmezliğine kadar birçok farklı sebeple meydana gelebiliyor. Türkiye’de her 8 saatte bir Cerebral Palsy’li çocuk dünyaya geliyor. Cerebral Palsy ile ilgili geliştirici, koruyucu, teşhis ve tedavi edici çeşitli destek hizmetleri sunan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSCV) bugüne kadar 20 binden fazla çocuğa eğitim ve rehabilitasyon desteği verdi.

Sosyal medyada İyilik Dolu Çikolata ile çekilen fotoğrafların #iyilikdolucikolata etiketiyle paylaşılmasıyla kampanyaya destek sağlanması amaçlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT