Kısmet’in Yıldızı Parlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kısmet’in Yıldızı Parlıyor

Tarihler: 20 Kasım 2014 Perşembe ~ 20 Ocak 2015 Salı

Firma: Kısmet By Milka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2014 ~ Oca 20, 2015

Özgün yaklaşımları, minimal olduğu kadar göz alıcı stiliyle mücevhere yeni bir boyut getiren, tüm dünyada ünlülerin de vazgeçilmezi Kısmet by Milka yepyeni bir koleksiyona hayat verdi; “Kısmet’in Yıldızı”…

Gecenin parıltısı, çoğu inançta şansın, enerjinin, başarının vazgeçilmez sembolü yıldız, mücevher tasarımcısı Milka Karaağaçlı'nın tasarladığı yeni koleksiyon "Kısmet'in Yıldızı"nın ilham kaynağı, baş kahramanı oldu.

Romantik ve en saf duyguları, insanı başka diyarlara götüren eşsiz hayalleri yansıtan koleksiyonun modern yüzü yıldızların keskin ve geometrik hatlarıyla öne çıkıyor.

Yıldızların farklı forumlar ve yorumlarla eşsiz mücevherlere dönüştüğü "Kısmet'in Yıldızı" koleksiyonunda herkes kendi yıldızını bulacak, içindeki ışıltıyı ve enerjiyi, tılsım etkili bu tasarımlarla stiline yansıtacak.

"Yıldız figürü markamızın doğuşundan bu yana bizimle… Benim hayatımda da özel bir yere sahip. Dikkat edildiğinde logomuzdaki yıldızı da fark edeceksiniz. Yıldızı kullanarak şu ana kadar birçok tasarım yaptım. Ancak tamamen yıldıza odaklanan, başkahramanın yıldız olduğu çok daha özel bir koleksiyon yapmayı uzun zamandır istiyordum. Kısmet’in Yıldızı tam da istediğim ve hayal ettiğim gibi oldu. Koleksiyonda, modern, minimal, şık, özgün, bir o kadar da keyifli ve eğlenceli, her anın ve her stilin vazgeçilmezi olacak parçalar yer alıyor.” - Milka Karaağaçlı

www.kismetbymilka.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT