Samsung NX2000

Tarihler: 24 Eylül 2013 Salı ~ 24 Kasım 2013 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2013 ~ Kas 24, 2013

Samsung NX2000, günlük yaşamlarını sosyal medyada paylaşmaktan hoşlanan fotoğraf tutkunlarına hitap ediyor. Tam dokunmatik ekranlı NX2000 ile çektiğiniz fotoğrafları anında telefon ya da tabletinize aktarabilir, ya da sosyal medyada sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Samsung Electronics’in Samsung SMART Camera teknolojisiyle geliştirdiği akıllı fotoğraf makinesi NX2000; şık, ince ve kompakt bir tasarım sunuyor. NX2000 ile profesyonel kalitede çektiğiniz fotoğrafları anında sosyal medyada paylaşabilir, akıllı telefon ya da tabletinize transfer edebilirsiniz. NX2000’in; klasik tarzı sevenler için siyah, minimalist bir görünümü tercih edenler için ise beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

BTK’nın açıkladığı 2013 yılı ilk çeyrek rakamlarına göre Türkiye, 31 milyon kullanıcı sayısı ile Facebook kullanımında Avrupa’nın 1., dünyanın ise 6. ülkesi konumunda bulunuyor. Sosyal medya paylaşım sitelerinin her geçen gün daha da popülerleştiği günümüzde; yüksek kaliteli ve “an”ı anlatan fotoğraflar ön plana çıkıyor. Yeni Samsung NX2000 ise; fotoğraf severlerin profesyonel kalitede fotoğraf çekme ve anında sevdikleriyle paylaşma isteğini en iyi şekilde karşılıyor.

Düşük ışıklı ortamlarda bile mükemmel sonuç
NX2000'de bulunan ve Samsung tarafından geliştirilen 20.3MP ASP-C CMOS sensörü sayesinde, son derece keskin ve detaylı görüntü sağlıyor ve düşük ışıklı ortamlarda bile mükemmel görüntüler elde edilmesine olanak tanıyor. NX2000 teknolojisi aynı zamanda fotoğraftaki kumlanmanın azalmasını sağlıyor ve daha hızlı, daha çarpıcı renk kalitesi sunuyor.

Hızınıza ayak uyduran teknoloji
Çekmek istediğiniz nesne hızlı hareket ediyor veya siz koşuyor olsanız da NX2000, 1/4000 enstantanesi ile hareketi yakalamanızı ve net fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. NX2000’in 3.7 inç WVGA tam dokunmatik ekranı ile menü kullanımı daha kolay hale getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT