1 Alana 1 Bedava Fırsatı Tatilcileri Bekliyor

1 Alana 1 Bedava Fırsatı Tatilcileri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi 1 Alana 1 Bedava Fırsatı Tatilcileri Bekliyor

Tarihler: 22 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 22 Temmuz 2019 Pazartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2019 ~ Tem 22, 2019

Penti, sezonun ilk uzun tatili için muhteşem bir kampanya sunuyor. 23-26 Mayıs tarihleri arasında Penti Plaj Koleksiyonu'nda 1 alana 1 bedava fırsatı tatilcileri bekliyor!

Plaj modasında trendlerinin öncüsü olan ve bu sezon 65 bin farklı kombin imkanıyla dünyanın tüm sahillerine uzanan bir hikaye davet eden Penti'de alışveriş zamanı. Yazın tüm enerjisini yansıtan bir plaj koleksiyonuyla güneşi kucaklayan marka, sadece bikini ve mayolarla değil, plaj kıyafetinden aksesuarlara kadar tatil denilince akla gelen tüm ihtiyaçları bir arada sunuyor. Penti 2019 Plaj Koleksiyonu, 7 farklı tema ile 7 farklı hikayeyi kumsala taşıyor. Her bir tema sezonun öne çıkan renk ve desenlerini barındırırken plaj modasına dair tüm anahtar parçalar herkesi bu yaz hikayesinin sıcacık bir parçası yapıyor. Sezonun önemli parçaları arasında yer alan beli kemerli modeller, tek omuz, fırfırlar, yüksek beller, dokulu ribli kumaşlar, naturel kumaşlar koleksiyonun dikkat çekenleri arasında yer alıyor.

23-26 Mayıs tarihleri arasında geçerli 1 alana 1 bedava kampanyası Penti Young Plaj Koleksiyonu'nda da geçerli!

3-15 yaş arası kız ve erkek çocuklarının love mark'ı olma yolunda hızla ilerleyen Penti Young da tatil heyecanını paylaşıyor. Dinamik ve canlı renklerin, eğlenceli, masalsı karakterlerle birleştiği koleksiyon, mayolardan havlulara, şapkalardan terliklere çocukları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT