2018 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu

2018 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2018 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu

Tarihler: 07 Mart 2018 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Salvatore Ferragamo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2018 ~ May 7, 2018

Özgünlük ve farklılık ile Fulvio Rigoni tarafından tasarlanan Ferragamo İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonu, kadınların stillerini, kişiliklerini ve güzelliklerini yüceltiyor. Salvatore Ferragamo ayakkabılarını giyen Greta Garbo, Carmen Miranda, Brigitte Bardot, Eva Peron ve Marilyn Monroe gibi efsanevi kadınların benzersizliğinden esinlenerek tüm kadınların zarafetlerini ve cazibelerini tanımlamalarına katkıda bulunuyor.

Salvatore Ferragamo Kadın Koleksiyonlarının Tasarım Direktörü Fulvio Rigoni, "Kadınların bireyselliğini ve stilini, canlı renklerini gelişen kadın profili ile kutlamak istedim" diyor.

Ferragamo İlkbahar-Yaz 18 Koleksiyonu, kişinin karakterine göre karışık ve dengeli olmasını sağlayan çeşitli siluetler, dokular, baskılar ve bakış açılarıyla dolu bağımsız parçalar sunuyor. Geniş bir zaman dilimini kapsayan tasarımlar, 20’lerin kalem siluetleri, 30’lu yılların püskül ve saçakları, 50’lerin kabarık etekleri ve 70’li yılların geniş paçaları ile her parça farklı hikayeler sunuyor. Koleksiyonda Ferragamo’nun üstün el işçiliği ve her daim feminen dokusunu koruyan modern dokunuşları ön plana çıkıyor.

Ferragamo, renk paleti, pastel ve beyazla harmanlanmış pembe, zümrüt yeşili ve parlak kırmızı notalardan oluşurken, kumaşların dokuları göz kamaştırıyor. Geniş paçalı pantolonlar, pamuklu kumaşlar ve mikro delikli süetlerle harmanlanırken, elde işlenmiş piton ve yarı-transparan kumaşların birleşimi Ferragamo’nun sıra dışı tasarımlarını güçlendiriyor.

Aksesuarlarda, metal bilezik görünümlü saplara sahip ufak deri çantalar, geometrik esintili ve zengin görünümlü bel çantaları sezonun nabzını tutuyor. Ayakkabıda ise, Ferragamo'nun imzası olan "Çiçek" ve kafes detay topuklu işlemeli streç botlar ve sandaletler yer alıyor. Her bir kadının kişiliğini ön plana çıkaran bir koleksiyon ile buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT