2019 Yılında En İyi Hediye Alternatifleri Karaca’dan

2019 Yılında En İyi Hediye Alternatifleri Karaca’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2019 Yılında En İyi Hediye Alternatifleri Karaca’dan

Tarihler: 17 Aralık 2018 Pazartesi ~ 17 Şubat 2019 Pazar

Firma: Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2018 ~ Şub 17, 2019

Karaca, ne hediye alacağına karar veremeyenleri unutmadı. Sevdiklerine, yeni yılda en özel ve tatlı yılbaşı armağanını almak isteyenler için birbirinden özel alternatifleri listeledi. İşte o listede yer alan ürünler;

Mısır Patlatma Makinesi
Nostaljik tasarımıyla ile aile boyu eğlencenin vazgeçilmez ürünü olan Cookplus mısır patlama makinesi yılbaşında hediye etmek isteyeceğiniz ürünlerin başında geliyor. Keyifli sohbetlerinize eşlik edecek bu ürün, yaklaşık 20 kap mısır’ı tek seferde patlatabilme özelliğine sahip.

 Pamuk Şeker Makinesi
Unutulmaz yılbaşı partilerinde olmazsa olmazlarınız arasında yer alacak Cookplus pamuk şeker makinesi, lezzeti kadar eğlenceli ve renkli görünümüyle de oldukça dikkat çekiyor.

Karaca Hatır Türk Kahve Makinesi
“Hadi bir kahve yap da içelim!” dediğiniz kim varsa Karaca’nın en özel ürünü olan hatır türk kahve makinesini hediye etmeye ne dersiniz? Sevgiyle pişirilen her sıcak kahve için bir hatır yeter…

Karaca Red House Ekmek Kutusu
Modern ve zarif tasarımıyla herkesi büyüleyecek bu şık ahşap ekmek kutusu sevdiklerinize verebileceğiniz şık bir hediye olabilir.

Karaca Blendfit 4 in 1 Set Red Gold
Mutfaklarda en büyük yardımcı aksesuar olan Blendfit yeni yılda kendinize ve sevdiklerinize alabileceğin en güzel hediye alternatifi olmaya aday! Elektrikli spiral rende ve doğrayıcının bir araya getirilmesiyle tasarlanan Blendfit, spagetti ve cips şeklinde doğrama özelliği sayesinde kısa sürede lezzetli tarifler ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Karaca Noble Red 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı
Her özel gününüzde misafirlerinizi hayran bırakacak bu yemek takımı, etkili hediye alternatiflerinden olabilir.

Kar Küresi
Modası asla geçmeyen bir hediye! Birçoğumuzun karşısına kurulup, içinde yağan kar şeklindeki küçük beyaz tanecikleri izlediği ve sevdiklerini hatırlayarak, hayal kurdukları bu kar küreleri vazgeçilmez hediye tercihlerin başında geliyor.

Karaca Vita Fit Katı Meyve Sıkacağı Red
Farklı bir yılbaşı hediye önerisi düşünenler için katı meyve sıkacağı lezzet saçan bir alternatif olabilir.

Mumluk
Klasik ama hâlâ en romantik alternatiflerden olan mumlar şık görünüşü ile sevdikleriniz için yılbaşında hoş bir hediye olabilir.

 Karaca BG Fil Beyaz
Yılbaşı hediyesi olarak klasik bir hediye olsa da beyaz filler herkesin beğenebileceği ve şans getireceğine inandığı bir hediyedir.

Renkli Tasarımlı 2'li Mug
Sevgilinize, arkadaşınıza, kardeşinize veya iş arkadaşınıza hediye etmek için 2’li Mug’ları yılbaşı armağanı olarak tercih edebilirsiniz.

Fusion Seri
Yılbaşında olmazsa olmaz çerezlik ve pasta tabaklarını unutmayalım! Yılbaşının renklerini taşıyan Fusion serisinin şık ve dekoratif ürünlerini şık bir kutuda armağan edebilirsiniz.

Karaca Black Gold Mug
Çayını ya da kahvesini yudumlarken her zaman sizi keyifle hatırlatacak bir hediye vermeye ne dersiniz? Harika tasarımı olan bu black gold mug’un

Karaca Coffee Bean French Press Wooden 600 Ml
Yılbaşında kahve severlere hediye edilebilecek en iyi alternatiflerden biri Coffee Bean French Press Wooden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT