2020 İlkbahar-Yaz Sezonu İle Büyülü Bir Dünya

2020 İlkbahar-Yaz Sezonu İle Büyülü Bir Dünya

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2020 İlkbahar-Yaz Sezonu İle Büyülü Bir Dünya

Tarihler: 09 Mart 2020 Pazartesi ~ 09 Mayıs 2020 Cumartesi

Firma: Vakko Wedding

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2020 ~ May 9, 2020

Dünya gelinlik modasının iddialı tasarımcılarının eşsiz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Vakko Wedding, aralarında Pronovias ve Vakko Couture’ün de yer aldığı seçkin marka ve tasarım seçenekleriyle Vakko dostlarını karşılıyor.

Gelinlik modasını, hayatlarının en özel gününe hazırlanan gelin adayları ile buluşturan Vakko Wedding tüm ihtişamıyla İlkbahar Yaz sezonunu karşılıyor. Birbirinden özel tasarımlarla, hayatının en özel gününde eşsiz bir ihtişam taşımak isteyenler için pek çok alternatifi barındıran Vakko Wedding, en özel gelinlik tasarımlarının yanı sıra Pronovias, Vakko Couture ve abiye tasarım markalarının da en özel örneklerini sunuyor.

Vakko Wedding mağazalarında; Vakko ve Vakko Couture tasarımlarının yanı sıra Alon Livne White, Berta, Carolina Herrera, Elie Saab, Galia Lahav, Inbal Dror, Jenny Packham, Julie Vino, Lee Petra Grebenau, Marchesa, Monique Lhuillier, Oscar De La Renta, Vera Wang, Zuhair Murad gibi dünya couture modasına yön veren markalar da buluşuyor. Dünya gelinlik modasının önde gelen markası Pronovias tasarımları da mağazada yer alıyor. Ayrıca Vakko Wedding House çatısı altında; Adriana Papell, Bliss Monique Lhuillier, Gemy Maalouf, Saiid Kobeisy, Allure Bridals, Beccar Couture, Calla Blanche, Chic Nostalgia, Divine Atelier, Hamel, La Sposa, LQ Design, Made with Love, Marylise, Milla Nova, Nicole Spose, Rara Avis, San Patrick, Tadashi, Theia, Watters, Madi Lane, Pollardi, Maria Lucia Hohan, Rembo Styling, Alessandra Rinaudo, White One markaları da bulunuyor.

Dünyaca ünlü bu marka ve tasarımcılara ait İlkbahar-Yaz 2020 Couture ve Wedding koleksiyonları en özel seçkileriyle Vakko Wedding mağazalarında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT